Galatasaray-Konyaspor maçının özeti ve golleri

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında oynanan kritik maçta Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılı ekibin ligi 3. sırada bitirebilmesi için Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi gerekiyordu. Sarı-Lacivertli ekip, Adanaspor deplasmanından 3 puanla ayrıldı ve Galatasaray, Fenerbahçe'nin kazanmasıyla ligi 4. sırada bitirdi. Galatasaray Konyaspor maçının özeti ve golleri haberimizde...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray evinde ağırladığı Konyaspor'u 2-1 yenmeyi başardı. Galatasaray'ın Konyaspor'u yenmesine rağmen Fenerbahçe'nin Adanaspor karşısında kazanması nedeniyle ligi 4. sırada bitirdi. Galatasaray Konyaspor maçının özeti ve gollerini haberimizden bulabilirsiniz.

GALATASARAY - KONYASPOR MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY - KONYASPOR MAÇ ÖZETİ

90' Hakem Halis Özkahya müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.
90' Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Sabri Sarıoğlu yerden sert vuruyor ancak kaleci Serkan Kırıntılı gole izin vermiyor.
90' Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.
90' Rijad Bajic'in pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Ömer Ali Şahiner topu sol tarafına çekerek sert vuruyor ancak top savunmadan geri geliyor.
88' Galatasaray'da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sinan Gümüş oyundan alınırken yerine Eren Derdiyok oyuna dahil oluyor.
86' Sağ çaprazda topla buluşan Sabri Sarıoğlu ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Serkan Kırıntılı çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.
83' Ev sahibi Galatasaray kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.
81'SubstitutionAtiker Konyaspor cehpesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ioan Hora oyundan alınırken yerine Barry Douglas oyuna dahil oluyor.
80' Savunmanın yaptığı hatayı değerlendiren Yasin Öztekin sağ kanattan hareketleniyor ve son çizgiye inerek ortasını yerden penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Bruma gelişine vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
77' GOOOLL!! Galatasaray, Sinan Gümüş ile tekrar öne geçiyor! Hızlı gelişen atakta Martin Linnes'in ara pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Sinan Gümüş ceza sahasına giriyor ve kaleci Serkan Kırıntılı'nın yanından aşırtma vuruşu ile topu filelerle buluşturuyor.
75' Bruma sol kanattan hareketleniyor ve pasını ceza sahası içi sol çaprazında bulunan Martin Linnes'e gönderiyor. Martin Linnes bekletmeden çok sert vuruyor ancak kaleci Serkan Kırıntılı bir kez daha gole izin vermiyor.
74' Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Josue ara pasını ceza sahası içi sol çaprazına doğru hareketlenen Tolga Ciğerci'ye gönderiyor. Tolga topu sağ tarafına çekerek yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Serkan Kırıntılı uzanıyor ve bu topu kontrol ediyor.
72' Josue'nin pası ile ceza yayı sağ tarfında topla buluşan Bruma bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Serkan Kırıntılı üzerine gelen bu topu kontrol etmeyi başarıyor.
71' Selçuk İnan'nın pası ile ceza yayı sağ çaprazında Sinan Gümüş topla buluşuyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.
68' Sinan Gümüş'ün pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Bruma bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
67' Galatasaray cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Lukas Podolski oyundan alınırken yerine Yasin Öztekin oyuna dahil oluyor.
64' Atiker Konyaspor cephesinde iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Marc Kibong Mbamba ve Moryke Fofana oyundan alınırken yerlerine Deni Milosevic ve Rijad Bajic oyuna dahil oluyor.
63' GOOOLL!! Atiker Konyaspor, Selim Ay ile beraberliği yakalıyor! Sol kanattan ceza sahasına giren Moryke Fofana pasını hemen yanındaki arkadaşı Ömer Ali'e veriyor. Ömer Ali'nin şutu savunmadan sekerek önünde kalıyor. Altıpas sol çaprazında tekrar şansını deniyor bu kez kaleci Muslera gole izin vermiyor. Son çizgide tekrar topla buluşan Ömer Ali Şahiner topu uzak direğe doğru çeviriyor. Muslera'dan seken topu Selim Ay kafa ile tamamlıyor ve topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor.
62' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Ömer Ali Şahiner ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmada Lukas Podolski bu topu kafa ile karşılıyor.
59' Ceza yayı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Mehmet Uslu ortasını altıpas sol çaprazına doğru gönderiyor. Savunmanın karşıladığı top penaltı noktasının gerisinde Amir Hadziahmetovic'in önünde kalıyor. Tecrübeli oyuncu bekletmeden gelişine vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan sekerek kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
56' Hızlı gelişen Galatasaray atağında Sinan Gümüş rakibi Volkan Fındıklı tarafından arkadan çekilerek düşürülüyor. Pozisyon sonrasında Volkan Fındıklı sarı kart ile cezalandırılıyor.
54' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Bruma'nın pası ile topla buluşan Selçuk İnan ortasını penaltı noktasının ön tarafına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Ahmet Çalık kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
53' Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Lukas Podolski sol ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.
51' Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak bu top hiçbir arkadaşına ulaşmıyor ve kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
46' Galatasaray'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Wesley Sneijder oyundan alınırken yerine Josue oyuna dahil oluyor.
46' Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Galatasaray'ın vuruşu ile başlıyor.
45' Hakem Halis Özkahya ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.
45' Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.
45' Sağ kanatta topla buluşan Mehmet Uslu ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Savunmanın kafa ile karşıladığı top ceza yayı gerisinde Marc Kibong Mbamba'nın önüne düşüyor. Marc Kibong Mbamba gelişine vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.
44' Tolga Ciğerci'nin pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Martin Linnes bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.
42' Ceza yayı sol çaprazına sokulan Wesley Sneijder vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.
41' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mehmet Uslu ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.
38' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Wesley Sneijder ortasını penaltı noktasının sol tarafına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Tolga Ciğerci kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.
35' GOOOLL!! Galatasaray, Sinan Gümüş ile öne geçiyor! Ceza yayı üzerinde topla buluşan Bruma dönerek vuruşunu yapıyor. Savunmadan seken top ceza sahası içi sol tarafında Lukas Podolski'nin önünde kalıyor. Lukas Podolski son çizgiye inerek topu yerden arka direğe doğru çeviriyor. Bu noktada bulunan Sinan Gümüş yerden vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturuyor.
32' Atiker Konyaspor'da Volkan Fındıklı kısa süreli sakatlık geçiriyor.
30' Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken konuk ekip Atiker Konyaspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
26' Havadan uzun pas ile ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Sabri Sarıoğlu bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
24' Ali Çamdalı'nın pası ile penaltı noktası sol tarafında topla buluşan Ioan Hora bekletmeden sağ ayağının dışı ile vuruşunu yapıyor ancak kaleci Fernando Muslera gole izin vermiyor.
22' Oyunun bu bölümünde karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
18' Sağ kanattan gelişen atakta Ömer Ali Şahiner ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.
16' Galatasaray'da Lukas Podolski rakibi Ali Turan'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
15' Topla birlikte ceza yayına sokulan Moryke Fofana yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
14' Atiker Konyaspor'da Marc Kibong Mbamba kısa süreli sakatlık geçiriyor.
12' Sol kanatta topla buluşan Moryke Fofana rakibini geçerek ceza sahasına giriyor ve son çizgiden ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor. Kaleci Fernando Muslera doğru yer tutuyor ve bu topu kontrol ediyor.
10' Bu dakikalarda konuk ekip rakip yarı alanda daha fazla gözüküyor.
7' Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Bruma sağ ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.
5' Rakibinden topu çalan Sinan Gümüş sağ kanattan ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inerek pasını ön direğe doğru hareketlenen Wesley Sneijder'e göndermek istiyor ancak savunma son anda araya giriyor.
3' Konuk ekip Atiker Konyaspor kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.
1' Müsabaka konuk ekip Atiker Konyaspor'un vuruşu ile başlıyor.

Galatasaray-Konyaspor maçının özeti ve golleri ile ilgili etiketler Süper Lig galatasaray konyaspor maçını canlı izle şifresiz izle beın sports canlı izle canlı dinle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.