Galatasaray- Konyaspor maçı öncesi ilginç anlar! Dursun Özbek'in zafer koşusu...

Konyaspor'a karşı kapalı gişe oynayan Galatasaray'da mücadele öncesi stat çevresinde yoğun bir araç trafiği yaşandı. Bu trafikte kalarak maça geç kalma tehlikesi yaşayan sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, aracından indi ve stada koşarak gitti. Yol kenarında Özbek'i gören vatandaşlar büyük bir şaşkınlık yaşarken o anlar sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Süper Lig'in 7. haftasının açılış maçında Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde iyi bir form yakalayan ve yeni yıldızlarıyla gücüne güç katan Galatasaray sahasında bu karşılaşmaya kadar kadar kalesinde gol bile görmeyen İlhan Palut'un çalıştırdığı Konyaspor'u konuk etti.

Taraftarlarının da desteğiyle Cimbom, Konyaspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı ve 3 puana uzandı. Bu sonuçla birlikte üst üste 3. kez kazanan Galatasaray puanını 16'ya çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu maç öncesi dikkat çeken ilginç bir olay gözlerden kaçmadı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Konyaspor maçı öncesi yoğun trafik nedeniyle stada yürüyerek giriş yaptı. Aracını terk ederek yol kenarında koşmaya başlayan Dursun Özbek'i gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Sosyal medyada da büyük ilgi gören anlar binlerce etkileşim aldı.

Galatasaray- Konyaspor maçı öncesi ilginç anlar! Dursun Özbek'in zafer koşusu... ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Konyaspor Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.