Galatasaray, Konyaspor ile oynayacağı maç için ilk 11’i belirledi!

Galatasaray, Süper Lig’de 7. haftanın açılış maçında Konyaspor’u evinde ağırlayacak. Teknik direktör Okan Buruk Konyaspor’la oynanacak maçın kadrosunu belirledi. İşte sarı-kırmızlı takımın ilk 11 listesinde yer alan isimler…

Galatasaray Süper Lig 'de 7. hafta maçında Konyaspor 'la kritik bir mücadeleye çıkacak. Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk ligde henüz gol yemeyen Konyaspor karşısında sahaya süreceği 11'i belirledi. Bu arada Icardi ve Mata konusunda da Sarı-Kırmızılı takımda sıcak gelişmeler yaşanıyor!

SAVUNMA DEĞİŞMEYEBİLİR

Galatasaray'da Konyaspor maçında kalede yine Fernando Muslera olacak. Bu sezon toplamda 3 gol yiyen tecrübeli kaleci performansıyla dikkat çekiyor. Savunma 4'lüsünde sağ bekte formda Sacha Boey olacak. 

Stoperde ise Okan Buruk'un Kasımpaşa maçında olduğu gibi Nelsson ve Emin Bayram'a şans vermesi bekleniyor. Cezası dolan Abdülkerim Bardakcı'nın da Emin Bayram yerine tekrar 11'e dönme ihtimali var. Sol bek olarak Patrick van Aanholt görev alacak.

FORVETTE MERTENS EN BÜYÜK KOZ

Orta sahada Kasımpaşa maçının yıldızlarından Lucas Torreira yine 11'de olacak. Sergio Oliviera ve Mertens'in de yine karşılaşmaya 11'de başlaması bekleniyor. Sağ kanat Yunus Akgün, sol kanatta ise Kerem Aktürkoğlu görev alacak.

MİDTSJÖ GERİ DÖNÜYOR

Giresunspor'la oynanan 2. hafta maçında sakatlanan ve takımdan uzak kalan Norveçli Fredrik Midtsjö takımla çalışmalara başlamıştı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu kadroda olacak ancak 11'de olması beklenmiyor.

FORVETTE YİNE GOMİS OLACAK

Sarı-Kırmızılı takımın yeni yıldız transferi Icardi bu maçta ilk kez kadroda yer alacak. Ancak Icardi ve Seferovic'in maça yedekler arasında başlaması bekleniyor. Forvette Okan Buruk'un tercihi bu sezon 4 gol atan Bafetimbi Gomis olacak.

MATA KADRODA YER ALMAYACAK

Galatasaray'ın yeni transferlerinden İspanyol orta saha Juan Mata ise kadroda yer almıyor. Okan Buruk sezon başı kampı geçirmeyen 34 yaşındaki yıldız orta sahanın zamana ihtiyacı olduğunu söylemişti.

(FANATİK)

Galatasaray, Konyaspor ile oynayacağı maç için ilk 11’i belirledi! ile ilgili etiketler Konyaspor Galaasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.