Galatasaray namağlup Konyaspor'u tek golle devirdi... Mohamed atmaya devam ediyor

Süper Lig'in 9. haftasında 14 puanlı iki takım, Galatasaray ile Konyaspor kozlarını paylaştı. 2 maçlık galibiyet serisi yakalayan Sarı-Kırmızılılar, ligin yenilgisi 2 takımında biri olan Konya ekibini tek golle devirdi. Cim Bom'a 3 puanı getiren golü Mostafa Mohmed attı. Yeşil-Beyazlılar sezonun ilk yenilgisini tattı.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Milli araya 101. dakikada gelen golle Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek giren Cim Bom, 8 haftanın yenilgisiz iki takımında biri olan Yeşil-Beyazlılar'ı tek golle devirdi.

Galatasaray'a 3 puanı getiren golü 4. dakikada Mostafa Mohamed attı. Mısırlı santrfor Rize deplasmanında da 2 gol atmıştı.

Galatasaray'da Berkan Kutlu ve Marcao kart cezaları, Arda Turan ise sakatlığı nedeniyle forma giymedi. Sarı-Kırmızılılar bu maçı da kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkarttı ve Beşiktaş derbisi öncesi ezeli rakibiyle puanları eşitledi.

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Alpaslan, Van Aanholt, Taylan, Cicaldau, Kerem, Morutan, Halil, Mostafa. 

KONYASPOR: Sehic, Guilherme, Ahmet, Abdülkerim, Skubic, Rahmanovic, Hadziahmetovic, Bytyqi, Endri Çekiçi, Serdar, Oğulcan.

Galatasaray namağlup Konyaspor'u tek golle devirdi... Mohamed atmaya devam ediyor

Yeni ismiyle NEF Stadyumu'nda oynanan maçı Arda Kardeşler yönetti. Zorlu 90 dakikada Video Yardımcı Hakem olarak ise Alper Ulusoy görev yaptı.

Son 4 maçında berabere kalan ve son 6 maçta 1 kez kazanabilen teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor, İstanbul'a 3 puan için gelmişti ancak sezonun ilk yenilgisini tattı.

2. yarıda bir ara topla oynamada %79'a %21'lik üstünlük kuran ve rakip kalede önemli fırsatlar bulan Konyaspor'da Boşnak orta saha Rahmanovic boş kale yerine auta vurunca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Galatasaray namağlup Konyaspor'u tek golle devirdi... Mohamed atmaya devam ediyor - Resim : 2

GALATASARAY İSTANBUL'DA HİÇ KAYBETMEDİ

Galatasaray ile Konyaspor, Süper Lig'de 42. kez karşı karşıya geldi. Geride kalan 41 maçta sarı-kırmızılılar 30, yeşil-beyazlılar 3 galibiyet aldı, 8 maç berabere bitti.

Geçen sezon Konya'da oynanan maçı Konyaspor 4-3 kazanırken, İstanbul'daki maçı ise G.Saray 1-0 kazanmıştı. Aslan, lig tarihinde Konyaspor ile İstanbul'da yaptığı hiçbir maçı kaybetmedi.

Taraflar arasında İstanbul'da yapılan 21 lig maçından 17'sini sarı-kırmızılılar kazandı, 4'ü berabere bitti, yeşil-beyazlılar deplasmanda galip gelemedi.

 

 

Galatasaray namağlup Konyaspor'u tek golle devirdi... Mohamed atmaya devam ediyor ile ilgili etiketler Galatasaray Konyaspor Fatih Terim İlhan Palut Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.