Galatasaray'ın kurtarıcısı Emre Akbaba

Galatasaray'ı bu hafta da Emre Akbaba yarışta tuttu... Sarı-Kırmızılılar Konyaspor engelini Emre Akbaba'nın tek golüyle geçerek 2. sıraya yükseldi. 28 yaşındaki orta saha Seyrantepe'dkie son maçta Trabzonspor'a mağlup olmak üzereyken 90+6'da attığı golle 1-1'i getirmişti.

Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor'u ağırlayan Galatasaray 3 puanı tek golle aldı. Sarı-Kırmızılılar'a galibiyeti getiren golü 87'de Emre Akbaba attı. 

Şampiyonluk mücadelesini sürdüren Cim Bom, Antalya deplasmanında sonra Konyaspor engelini de tek golle geçti. Seyrantepe'de son maçta Trabzonspor'a mağlup olmak üzereyken 90+6'da attığı golle takımını yarışta tutan Emre Akbaba, bu kez de 3 puan kazandırdı.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki orta saha, bu sezon 23 maçta 4 gol 3 asistle oynuyor. 

Bu galibiyetle puanını 72 yapan Galatasaray, maç fazlası ve averajla Fenerbahçe'yi geçerek 2. sıraya yükseldi. "Son ana kadar şampiyonluğun içindeyiz. Daha önce geriden gelip şampiyon olmayı başardık. Finaller Galatasaray iyi oynar" diyen teknik direktör Fatih Terim'i 2 Mayıs'ta Gençlerbirliği deplasmanı bekliyor.

İlhan Palut yönetiminde zor yenilen bir takım haline gelen Konyaspor ise 42 puanla 12. sırada kaldı. Yeşil-Beyazlılar haftaya Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

Galatasaray'ın kurtarıcısı Emre Akbaba

Galatasaray'ın kurtarıcısı Emre Akbaba ile ilgili etiketler Galatasaray Emre Akbaba Konyaspor Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.