Galatasaray-Kasımpaşa maçın özeti ve golleri...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Maça baskılı başlayan taraf ev sahibi Galatasaray'dı. 18. dakikada olay yaratacak Bruma değişikliğinin ardından sarı kırmızılıların dengesi bozuldu. Kasımpaşa'dan yediği 3 golle mağlup olan Galatasaray haftayı puansız kapattı. İşte Galatasaray - Kasımpaşa maçının özeti ve golleri...

Süper Lig'de geçen hafta Bursaspor karşısında attığı 5 golle fırtına gibi esen Galatasaray'da bu hafta rüzgar tersine döndü. Fenerbahçe maçında çıkan tribün olaylarından dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası olan Galatasaray evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. 3 gol yedikleri bu maç Galatasaray camiasında soğuk duş etkisi yarattı. Beklenmedik bir sonuç alan Galatasaray, üst sıradki rakibi Fenerbahçe'yi yakalama şansını da tepmiş oldu. Igor Tudor, geçe hafta Bursaspor karşısında şov yapan Bruma'yı 20. dakikada oyundan alması herkesi şaşkına çevirdi. Saha içindeki futbolcularında oyun düzeninin bozulmasına neden olan bu değişiklik Galatasaray'a pahalıya patladı. Tolga Ciğerci'nin 58. dakikada gördüğü ikinc sarı kart sarı kırmızılıların Kasımpaşa karşısında gardının tamamen düşmesine neden oldu. Galatasaray.2da işlerin ters gitmesini fırsat bilen Kasımpaşa rakibini oynadığı etkili futbolla 3-1 yenmeyi başardı. Galatasaray - Kasımpaşa maçının özeti ve gollerini izlemek için haberimize bakmanız yeterli...

GALATASARAY - KASIMPAŞA MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

galatasaray_kasAmpaAa_maAAnAn_Azetini_izle_bein_sports_maA_Azetleri

GALATASARAY - KASIMPAŞA MAÇININ ÖZETİ

1' Hakem Özgür Yankaya maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye Kasımpaşa başlıyor.

6' Sol kanattan Olivier Veigneau'nin ön direğe yaptığı ortasına Samuel Eduok kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleye paralel giden bu şut auta çıkıyor.

18' Wesley Sneijder, kaleye uzak mesafeden sol ayağıyla çok sert bir şut çekiyor fakat top az farkla direğin üstünden auta gidiyor.

25' GOOOLL!! Kasımpaşa, Andre Castro ile maçta 1-0'lık üstünlüğü yakalıyor. Havadan atılan uzun pası ceza sahası önünde iyi kontrol eden Adem Büyük, pasını ters taraftaki Andre Castro'ya atıyor. Andre Castro, ceza sahası içi sağ çaprazından yerden şutunu çekiyor ve top Fernando Muslera'nın sağından ağlarla buluşuyor.

33' Wesley Sneijder'in, köşe vuruşundan arka direğe yaptığı ortası Abdullah Durak'dan geri dönüyor. Havalanan topa penaltı noktasının gerisinden Tolga Ciğerci kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ramazan Köse bu pozisyonda başarılıyor oluyor.

galatasaray_kasAmpaAa_Azet

44' Ahmet Çalık ile David Pavelka arasında yaşanan top kapma mücadelesinde David Pavelka yerde kalıyor ve kısa süreli bir sakatlık geçiriyor.

45' Maçın ilk yarısı sona eriyor ve mücadelenin ilk devresi Kasımpaşa'nın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanıyor.

50' Garry Rodrigues, ceza yayının hemen solundan sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak top kaleci Ramazan Köse'de kalıyor.

57' Sağ kanatta Garry Rodrigues, son çizgiye indikten sonra ortasını ceza alanına yapmak istiyor ancak top yan ağlarda kalıyor.

59' Galatasaray 10 kişi kalıyor! Orta alanda David Pavelka, rakibi Tolga Ciğerci, rakibi David Pavelka'ya kayarak arkadan yaptığı müdahale sonrasında 2. sarı kartını görüyor ve kırmızı kartla oyun dışı kalıyor.

galatasaray_1_kasAmpaAa_3_maA_Azeti_izle

63' GOOOLL!! Kasımpaşa, Turgut Doğan Şahin ile farkı 2'ye çıkarıyor. Sağ kanattan gelişen atakta taç çizgisine yakın bir noktada topla buluşan Strahil Popov ortasını ön direğe doğru gönderiyor. O noktada Turgut Doğan Şahin topun gelişine sağ ayağıyla şutunu çekiyor ve top direğin dibinden ağlarla buluşuyor.

74' Sol kanatta taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına Andre Castro geçiyor. Andre Castro'nun ceza alanına gönderdiği ortası herkesi aşıyor ve doğrudan auta gidiyor.

81' GOOOLL!! Kasımpaşa, Andre Castro ile durumu 3-0'a getiriyor. Galatasaray, yarı alanında topla buluşan Turgut Doğan Şahin, arapasıyla topu Andre Castro'ya atıyor. Andre Castro, ceza sahası içi sağ çaprazında kaleci ile karşı karşıya kaldıktan sonra yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başarıyor.
81' Turgut Doğan Şahin, golde asist yapan oyuncu oluyor.

89' Ceza yayının hemen sağından Cristian Guanca kaleye şansını deniyor fakat Fernando Muslera bu şutu kurtarmayı başarıyor.

90' GOOOLL!! Galatasaray, Wesley Sneijder ile durumu 3-1'e getiriyor. Garry Rodrigues'in pasıyla topla buluşan Wesley Sneijder, ceza sahası dışı sol çaprazdan uzak mesafeden sağ ayağıyla şutunu çekiyor ve üst direğe çarpan top ağlarla buluşuyor.
90' Garry Rodrigues, golde asist yapan oyuncu oluyor.

90' Maçın son düdüğü geliyor ve mücadele Kasımpaşa'nın 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlanıyor.

Galatasaray-Kasımpaşa maçın özeti ve golleri... ile ilgili etiketler galatasaray kasımpaşa Maç özeti süper lig maç özetleri maç özeti ve golleri geniş özet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.