Galatasaray'dan teşvik primi iddialarına şuç duyurusu

Fatih Karagümrük'ün 41. haftada Beşiktaş'ı deplasmanda 1-2 mağlup etmesi ve Galatasaray'ın Denizli'den 4-1 galip dönmesiyle şampiyonluk yarışına ortak olan Sarı-Kırmızılılar, Karagümrük'e teşvik primi vermekle itham ediliyor. Galatasaray yöneticisi Yusuf Günay, iddia sahiplerinden eski Beşiktaş yöneticisini mahkemeye verdi.

Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Fatih Karagümrük'ün Galatasaray'dan "teşvik primi" aldığı iddiaları sosyal medyada yankılanmaya devam ediyor.

Siyah-Beyazlı kulübün eski yöneticilerinden Avukat Ahmet Akpınar'ın Twitter'dan yaptığı, "Karagümrüklü oyunculara verilecek Beşiktaş'taki oteldeki teşvik pazarlığına kulübünüzü temsilen kim katıldı Yusuf Bey?.. Bilmiyorum derseniz otelde var" şeklindeki paylaşımı, mahkemeye taşındı.

Savcılığı yapılan suç duyurusunda Ahmet Akpınar'ın attığı tweetler kanıt olarak gösterildi.

Hürriyet'in haberine göre, Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay tarafından savcılığı yapılan suç duyurusunda Akpınar'ın attığı tweetler kanıt olarak gösterildi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de "Karagümlüklü oyuncular neyi kutladılar? Küme düşmüyorsunuz da mı kutladınız, şampiyon mu oldunuz kutladınız? Ölene kadar bunu araştıracağım. Bu kutlamanın sebebi neydi?" diyerek tartışmanın fitili ateşlemişti.

Karagümrük kulübü ise Beşiktaş efsanesi "Baba Hakkı" lakaplı Hakkı Yeten'in Karagümrük formalı bir görselini paylaşarak bu iddialara cevap vermişti.

Galatasaray'dan teşvik primi iddialarına şuç duyurusu

Galatasaray'dan teşvik primi iddialarına şuç duyurusu ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray fatih karagümrük süleyman hurma Yusuf Günay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.