Galatasaray kaleci transferini resmen KAP'a bildirdi!

Galatasaray, Gaziantep FK’den Günay Güvenç ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Günay Güvenç ve kulübü Gaziantep FK ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.

BATUHAN AHMET ŞEN GAZİANTEP'E KİRALANDI

Futbolcunun eski kulübüne 250 bin avro tutarında Transfer bedeli ödeneceği ve Galatasaraylı futbolcu Batuhan Ahmet Şen'in 2023-24 sezonu için Gaziantep FK'ya geçici olarak transfer edildiği belirtilen açıklamada, Batuhan Ahmet Şen'in yeni sezonda sabit ücretinin kulüp tarafından karşılanacağı kaydedildi.

YILLIK ÜCRETİ AÇIKLANDI

Açıklamada ayrıca Günay Güvenç ile 2023-24 sezonundan başlayarak 3 sezon için sözleşme imzalandığı ve oyuncuya sezonluk net 19 milyon lira ücret ödeneceği bilgisi de verildi.

"GURUR VERİCİ BİR GÜN"

File bekçisi ilk açıklamasında;  "Benim için çok gurur verici bir gün. Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımına geldim. Geçmiş yıllardaki Galatasaray'ın Avrupa'da kazandığı kupaların hepsine şahit oldum. Hepsinde çok gururlandık. Şimdi artık yeni kupalar kazanmak için ben de buradayım." dedi.

GÜNAY GÜVENÇ'İN KARİYERİ

25 Haziran 1991 Almanya Neu-Ulm doğumlu olan başarılı file bekçisi, futbola doğduğu şehrin takımı SSV Ulm’de başladı. SSV Ulm ve Stuttgart Kickers’ta ilk oyunculuk yıllarını yaşayan gurbetçi oyuncu, 1 Temmuz 2013 tarihinde Beşiktaş’a transfer olarak Türkiye kariyerine ilk adımı attı.

Sırasıyla Adanaspor, Mersin İdman Yurdu, Göztepe, Gazişehir Gaziantep ve Kasımpaşa formalarını giyen 32 yaşındaki eldiven, bonservisine sahip kulübü Gaziantep’e geçtiğimiz sezon sonunda geri döndü.

Süper Lig’de toplam 151 maça çıkan Günay Güvenç, bu maçların 36’sında kalesini gole kapadı.

Galatasaray kaleci transferini resmen KAP'a bildirdi! ile ilgili etiketler Galatasaray Gaziantep FK Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.