Galatasaray İspanyol devine korku saldı!

Zinedine Zidane, Galatasaray'la karşı karşıya gelecekleri Şampiyonlar Ligi mücadelesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

La Liga'nın sekizinci haftasında Real Mallorca'ya 1-0 yenilerek liderlik koltuğunu Barcelona'ya kaptıran Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane, maç sonrasında salı günü Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'la karşı karşıya gelecekleri Şampiyonlar Ligi mücadelesiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Salı günü nasıl bir takımla karşılaşacağımızı biliyoruz." diyen dünyaca ünlü Fransız teknik adam, "Galatasaray'ı yenmek için iyi bir maç çıkarmak zorundayız. Zira galibiyetten başka bir seçeneğimiz yok. Dolayısıyla kazanmaktan başka bir şeyi düşünmüyoruz." ifadelerini kullandı. Real Madrid, Devler Ligi'ndeki ilk iki maçında topladığı 1 puanla A grubunda son sırada yer alıyor.

Galatasaray İspanyol devine korku saldı! ile ilgili etiketler Galatasaray Real Madrid Zinedine Zidane
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.