Galatasaray İrfan Can için gözünü kararttı!

Galatasaray'dan İrfan Can Kahveci için yeni bir hamle daha. Başakşehir'in yıldız futbolcusu İrfan Can için kolları sıvayan sarı-kırmızılı ekip,, Luyindama ile Diagne'nin olduğu takas teklifine bir de Babel'i ekledi.

Transfer listesini Gençlerbirliği galibiyeti ardından bir kez daha açıklayan Fatih Terim, İrfan Can Kahveci için bir adım daha attı.

Orta sahasını yaraıtcı bir isimle güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, Başakşehir'den İrfan Can'ı gözüne kestirdi. Takas ve para yoluyla bu transferi tamamlamak için çalışan Galatasaray, Diagne + Emre Akbaba + 2 milyon euro teklifi sonrası, Luyindama + Diagne ile Başakşehir'in kapısını bir kez daha çaldı. Bu tekliflere olumlu yanıt gelmeyince Galatasaray yeni bir öneri ile İrfan Can Kahveci'yi deneyecek.

DİAGNE + LUYİNDAMA + BABEL

Bu öneride Başakşehir'e Diagne, Luyindama ve Babel'in teklif edileceği kaydedildi. Süper Lig'in iki güçlü takımı arasında teklifler devam ederken sarı-kırmızılı ekibin yıldız isimleri Taylan ile Oğulcan da yakın arkadaş oldukları İrfan Can'ın Galatasaray forması giymesi için sosyal medyada çalışıyor. İki isim paylaşımlarıyla transfer konusunu sürekli gündemde tutuyor. Bunun son örneği bir kullanıcının, "Buluşmaya az kaldı" şeklindeki paylaşımına Taylan'ın İnstagram hikayesinde yer vermesi oldu.

TERİM 3 İSİM SAYMIŞTI

Gençlerbirliği galibiyeti sonrası transfer listesinde olan 3 ismi sayan Fatih Terim, İrfan Can'ın yanı sıra Onyekuru ve Mohamed'i de istediklerini belirtti. Tecrübeli teknik adam bu isimleri açıklamasının ardından rakamsal olarak dönebilecek transfer yapmak istediklerini ancak söylediği isimleri başkalarının aldığını da ifade etti. Bu konuda sitem eden Fatih Terim, söylediği 3 ismin transferini bitirmek istiyor. 2 milyon euro üzerine oyuncu teklif ettiği İrfan Can transferi Başakşehir'in kararına kaldı. Eğer turuncu-lacivertli ekip teklifi kabul ederse Galatasaray, yıldız futbolcuyu renklerine bağlayabilir.

Galatasaray İrfan Can için gözünü kararttı! ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray İrfan Can Kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.