Galatasaray ile Qarabağ depremzedeler için sahaya çıkıyor!

Galatasaray ile Azerbaycan ekibi Qarabağ yarın geliri Türkiye'deki depremzedelere bağışlanacak maçta karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın oynanacağı Bakü'de büyük bir dayanışma örneği sergilendi ve 60 bin biletin tamamı satıldı.

Galatasaray ile Azerbaycan ekibi Qarabağ geliri Türkiye'deki depremzedelere bağışlanacak maçta karşı karşıya gelecek.

Maçın oynanacağı Bakü'de büyük bir dayanışma örneği sergilendi. 60 bin biletin tamamı satıldı.

Qarabağ - Galatasaray maçında gazi ve şehit yakınları da tribünde olacak.

Qarabağ Futbol Kulübü Sözcüsü Gündüz Abbaszade, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, deprem felaketinin ilk anlarından itibaren Azerbaycan'ın Türkiye'nin yanında olduğunu belirtti.

''TÜM GELİRLER, SON KURUŞUNA KADAR DEPREM BÖLGESINE GÖNDERİLECEK"

Türkiye'nin en iyi takımlarından biri ile Azerbaycan'ın en iyi takımlarından birinin geliri depremzedelere bağışlanmak üzere özel maç yapması düşüncesinin ortaya atıldığını ve bunun hayata geçirildiğini belirten Abbaszade, "Sadece bilet satışından elde edilen gelirler değil, reklam ve yayın gelirleri de depremzedelere bağışlanacak. Tüm gelirler, son kuruşuna kadar Türkiye'ye deprem bölgesine gönderilecek." dedi.

Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak.

Galatasaray ile Qarabağ depremzedeler için sahaya çıkıyor!

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Galatasaray'ın Azerbaycan kafilesinde şu futbolcular yer aldı:

Leo Dubois, Mathias Ross, Lucas Torreira, Fredrik Midtsjö, Yunus Akgün, Atakan Ordu, Emre Taşdemir, Nicolo Zaniolo, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Okan Kocuk, Abdülkerim Bardakcı, Beknaz Almazbekov, Arda Deniz Yavaş, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Caner Doğan, Juan Mata, Berkan Aksoy, Mauro Icardi.

Galatasaray ile Qarabağ depremzedeler için sahaya çıkıyor! - Resim : 2

Galatasaray ile Qarabağ depremzedeler için sahaya çıkıyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Karabağ FK Hazırlık maçı deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.