Galatasaray Ghezzal'e teklif götürdü mü? Cezayirli yıldızla ilgili çarpıcı iddia!

Beşiktaş'ın çifte kupalı şampiyonluğunda 8 gol, 17 asist yapan Rachid Ghezzal için Galatasaray'ın da devreye girmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı-Kırmızılılar'ın Cezayirli yıldız için neden devreye girdiği ortaya çıktı. Meğer...

Beşiktaş'ın tapusunu almak için tüm şartları zorladığı Cezayirli Rachid Ghezzal'e Galatasaray da talip oldu. Siyah-Beyazlılar'ın geçen sezon G.Saray'da kiralık oynayan Gedson Fernandes ve bir süredir gündeminde olan A Milli Takım'ın stoperi Kaan Ayhan'a "yürümesi" nedeniyle böyle bir hamle yapıldığı ortaya çıktı. Hürriyet gazetesinin Ghezzal iddiası şöyle:

"Beşiktaş'ın Galatasaray'ın kadrosunda görmek istediği 2 futbolcuya birden talip olup teklif yapması sonrasında, sarı kırmızılılar da geçen yıl Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Cezayirli yıldız Ghezzal’a teklif götürdü. Tecrübeli kanat oyuncusu için harekete geçen Galatasaray Kulübü, 29 yaşındaki futbolcunun menajeri ile görüşme gerçekleştirdi ve transfer şartları soruldu. Leicester ile sözleşmesi 2022’de bitecek olan Ghezzal kanadından ise Galatasaray’a yanıt gecikmedi. Oyuncunun menajeri, Aslan’dan yıllık 2.7 milyon Euro garanti ücret talep etti. Kiralama konusunda İngiliz ekibinin sözleşmesini uzatıp kiralama bedeli olarak 2.5 milyon Euro’ya ‘Tamam’ diyeceği, bonservis bedeli olarak ise 8 milyon Euro istediği iletildi."

MİSİLLEME YAPILDI

"Sarı kırmızılılar Rachid Ghezzal’in transferi için Cezayirli futbolcunun menajeri ile yaptığı görüşme sonrasında düşünmek için süre istedi. Yaşanan gelişmelerle beraber, Galatasaray Kulübü adına kadrosundaki maliyetli yıldızlar nedeniyle bu transfer zor dursa da sarı kırmızılılar, şartlara göre Ghezzal için yeniden devreye girebilir. Sarı kırmızılı yetkililer, bu girişimin asıl gerekçesinin ise Beşiktaş’ın tavrı, tutumu olduğunu dile getirdi. Aslan’ın İtalya Serie A ekibi Sassuolo’da forma giyen milli stoper Kaan Ayhan ve geçen yıl sarı kırmızılıların Benfica Kulübü’nden yarım sezon için kiralık Gedson Fernandes’e talip olmasının sarı kırmızılıların Ghezzal kararında etkili olduğu belirtildi."

Galatasaray Ghezzal'e teklif götürdü mü? Cezayirli yıldızla ilgili çarpıcı iddia! ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.