Gaziantep FK engelini 2-0'la geçen Galatasaray, Seyrantepe'de seriye bağladı...

Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup eden Galatasaray evindeki galibiyet serisini üç maça çıkardı... Sarı-Kırmızılılar'da Kerem ve Morutan'un yükselişi sürüyor... Lokomotiv Moskova sınavı öncesi moral bulan Cim Bom, rakiplerini kaybettiği haftayı karlı kapadı. Gaziantep ekibi ise deplasmanda kaybetmeye devam ediyor.

Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep FK'yı ağırlayan Galatasaray 3 puanı 2-0'la aldı. Sarı-Kırmzılıla, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 3'er puan kaybettiği haftada kayıp yaşamadı.

Geçen hafta derbiyi kaybeden Cim Bom, bu sezon deplasmanda oynadığı beş maçtan sadece birini kazanabilen Gaziantep ekibini ağırladı. Sarı-Kırmızılılar ilk yarı biterken Rumen orta saha Olimpiu Morutan'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Galatasaray'ın yükselen yıldızı Kerem Aktürkoğlu, 73'te Sofiane Feghouli'nin asistini gole çevirdi ve skor 2-0'a geldi. 23 yaşındaki kanat forveti bu sezon 20 resmi maçta 5 gol, 4 asistle oynuyor.

Bu skorla puanını 20'ye yükselten Aslan 12. haftada Karagümrükle karşılaşacak. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova geliyor. Galatasaray geçen hafta Rusya'da tek golle kazanmıştı.

Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Kırmızı-Siyahlılar ise 12 puanda kaldı. Gaziantep FK haftaya Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Gaziantep FK engelini 2-0'la geçen Galatasaray, Seyrantepe'de seriye bağladı...

 Gaziantep FK engelini 2-0'la geçen Galatasaray, Seyrantepe'de seriye bağladı... - Resim : 2

OCAK'TA BAZI DEĞİŞİMLER OLACAK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maçtan önce şunları söylemişti:

"Umarım bugün 3 puanı alırız. Rakibin puan alma isteklerini saygıyla karşılıyorum, dikkat etmemiz gereken bir takım. Her haftayı kazanarak geçirmemiz lazım ama arada bir beklemediğimiz puan kayıpları oluyor. Kayıpların, aklımızda olmadığı kadar çok olduğu bir başlangıç yaptığımız düşüncesindeyim, ümit ederim telafi ederiz."

"Genç ya da tecrübeli diye ayırt etmiyorum ama onların tecrübeli olmadığı dönemde burayı geçersek, Ocak'ta bazı değişimlerle daha çok kazanan bir takım haline gelebiliriz."

"Oradaki yorumcuları da genç oynattım ben. Onların da yeteneği var, oynadılar; bunların da yeteneği var, bunlar da oynuyor. Sonuç ne olursa olsun formanın değerini bilmeleri, vermemek için söylenen şeyleri meziyetleriyle birleştirerek iyi oyunlar oynamaları lazım."

Gaziantep FK engelini 2-0'la geçen Galatasaray, Seyrantepe'de seriye bağladı... ile ilgili etiketler Galatasaray Gaziantep FK Fatih Terim Erol Bulut Kerem Aktürkoğlu Olimpiu Moruţan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.