Galatasaray Fernando Muslera için harekete geçecek! Erden Timur devreye girdi

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılı takımın hocası Okan Buruk'un devam etmek istediği Fernando Muslera ile görüşecek olan Erden Timur, Uruguaylı eldivene yeni sözleşme önerecek.

Yaklaşık 12,5 yıldır Galatasaray'ın kalesini koruyan Fernando Muslera'nın Sarı-Kırmızılılarla sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Teknik direktör Okan Buruk'un Sparta Prag maçı sonrası Fernando Muslera ile devam etmek istediklerini açıklamasının ardından yönetim harekete geçti.

Milliyet'in haberine göre Erden Timur, Muslera ile görüşerek tecrübeli eldivene kendisiyle devam etmek istediklerini iletti.

Haberde Erden Timur'un Muslera'ya maaş konusunda garanti verdiği detayı yer aldı.

Muslera'nın ise nihai kararını sezon sonunda ailesiyle birlikte vereceği aktarıldı.

Yine haberde Muslera'nın daha önce kariyerini, futbola başladığı Montevideo Wanderers'ta sonlandırma kararı aldığı hatırlatıldı.

Galatasaray ile toplam 493 maça çıkan Uruguaylı eldiven, kalesinde 523 gol gördü. Muslera 176 maçta ise gole izin vermedi.

Fernando Muslera 12,5 yıldır formasını giydiği Galatasaray'da 6 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 5 Süper Kupa olmak üzere toplam 15 kupa kazandı.

Galatasaray Fernando Muslera için harekete geçecek! Erden Timur devreye girdi ile ilgili etiketler Galatasaray Fernando Muslera Erden Timur
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.