Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi Igor Tudor'dan büyük kumar!

Süper Lig'de 9. haftanın en önemli maçında lider Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada her iki takım da üç puanı hanesine yazdırmak için mücadele edecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, dev derbide şimdiye kadar tutan sisteminden farklı bir anlayışla takımını sahaya sereceği öğrenildi. Igor Tudor'un Fenerbahçe maçının taktik antrenmanlarında hafta boyunca denediği üçlü savunma sisteminden karar kıldı.

Bu sezon hiçbir maça üçlü savunma ile başlamayan Igor Tudor'un zorlu maçta ilk kez birlikte oynayacak üç stopere görev vereceği bildirildi. Tudor Fenerbahçe maçında stoper hatttını Serdar Aziz, Jason Denayer ve Maicon ile kuracak.

AfdlgklfdjhgldAfg

Bu sezon sadece Bursaspor deplasmanının son yarım saatinde üçlü savunmaya dönen Galatasaray'da Igor Tudor'un sezon boyunca tutan taktiğini değiştirmesi büyük risk olarak adlandırıldı.

İşte Igor Tudor'un Fenerbahçe maçına çıkmayı düşündüğü 11'i:

Muslera, Maicon, Denayer, Serdar Aziz, Mariano, N'Diaye, Fernando, Tolga Ciğerci, Belhanda, Feghouli, Gomis

Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi Igor Tudor'dan büyük kumar! ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Derbi sistem ilk 11
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.