Mustafa Cengiz: Fatih hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 31 Mayıs 2021 tarihinde sözleşmesi sona erecek teknik direktör Fatih Terim ile devam etmeyi düşünmediğini açıkladı. Cengiz, "Ben, sevgili Fatih hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum. İçerideki ve dışarıdaki düşmanlar dedi. Beni işaret etti, bunu anlamamak için aptal olmalıyım. Neden Fatih Terim ile sözleşme uzatmıyorum? Biz düşman değil miyiz? O anda, hemen o anda Fatih Terim istifa etmeliydi, ona istifa etmek yakışırdı" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Haziran ayında yapılacak başkanlık seçiminde aday olmayı şimdilik düşünmediğini söyledi. Şartların değişmesi halinde fikrinin değişebileceğini ima eden Cengiz, teknik direktör Fatih Terim'le devam etmeyek istemediğini açıkladı.

Terim'e sert eleştiriler getiren Başkan, şunları söyledi:

"Benim yönetimimden biri aday olursa desteklerim. Onlar benden beter. Ben onlara moral vermek durumundayım. Albayrak, Günay ve Kançal'a teklif yaptım aday olun dedim; üçü de hayır dedi. Bu seçimde aday olmalarını istiyorum"

Ben, Fatih hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum. Ayın 1'inde yasal olarak görev sürem doluyor. Devletin uzattığı dönemlerde, bir kişi bile kalsa yönetimde, görev devam ediyor. Kanun açık. Kayyum atanmıyor, bunu da öğrendik içimiz rahatladı. Abdürrahim Bey, 'Yapma hocam' dediği halde demez dedim herhalde. Hoca, ona rağmen konuştu."

"Hem yargıç hem savcı hem de basın sözcüsü olur hüküm verirseniz olmaz. Fatih Terim hocamız, konuşurken beni buz gibi etti. Abdürrahim ve arkadaşlarla beraberdik. Yusuf yerinden fırladı. Benim gözlerim faltaşı gibi açıldı. İçerideki ve dışarıdaki düşmanlar dedi. Beni işaret etti, bunu anlamamak için aptal olmalıyım. Neden Fatih Terim ile sözleşme uzatmıyorum? Biz düşman değil miyiz? O anda, hemen o anda Fatih Terim istifa etmeliydi, ona istifa etmek yakışırdı"

Mustafa Cengiz: Fatih hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum

"Bunlara girmek istemiyorum. Yer yerinden oynar. Fatih Hoca'dan biz bunu hiç beklemedik. Ben 6 gündür her gün hastanedeyim, her gün. 2 tane beyinde çıkmış. Aramızda sinirden 2-3 sinirden uyumayan var. Var olasın Fatih Hocam. Yapma be hocam. 1 kere geçmiş olsuna gelmedin bana. Oğlumu aradın, 'Onun için oynayacağız' dedi, 8 kere yenildiler. 1 kere geleydin ya vallahi bekledim."

"Ey adaylar siz Fatih'e mi yetki istiyorsunuz, bu kefaletleri üstünüze almayı mı? Bunu diyecek pehlivanları bekliyorum. Boş konuşuyorsunuz. Evinize haciz gelir. Fatih, Galatasaray'a büyük hizmetler etti. En büyük etmenlerden biridir ama tek etmen değildir. Geçmiş hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ben olduğum sürece asla sözleşme yapmam. Çünkü ben düşmanıyım. Bir şartım var, çıkar özür diler, oturup o zaman konuşuruz"

"Senin başka yetkin yok! Şey gibi artık, bıraktı başkanlığı, onursal başkan olarak konuşuyor. Gelecek yönetimlere diyor ki, 'Siz de dikkat edin, parayla gelin' diyor. Tüm transfer çalışmaları sürüyor. Abdürrahim kardeşim her gün Florya'da. Bir ara istenmiyordu Florya'da. Transfer devam ediyor. Abdürrahim gerekeni açıklar. Hiç problem yok. Sıfır problem bizim açımızdan.

 

Mustafa Cengiz: Fatih hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Mustafa Cengiz Abdurrahim Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.