Galatasaray Fatih Terim'in gözdesi Kaan Ayhan için teklifini yaptı

Savunma bölgesi için takviye yapmak isteyen Galatasaray, Fatih Terim'in Milli Takım'daki yeni gözdesi Kaan Ayhan için kulübü Fortuna Düsseldorf ile görüşmelere başladı.

Galatasaray, devre arası transfer döneminde hızlı giriyor... A Spor'un haberine göre sarı-kırmızılı ekip Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan için Alman kulüple görüşmeleri başlattı.

UEFA'nın sınırlaması nedeniyle transfere 3 milyon Euro bütçe ayırabilen Galatasaray Yönetimi, Kaan Ayhan için kulübü Fortuna Düsseldorf'la görüşmeleri başlattı. Sarı-kırmızılıların Kaan'ın transferi için 1 milyon Euro bütçe ayırdığı öğrenildi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından A Milli Takıma kazandırılan 22 yaşındaki stoperin kulübü ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray Fatih Terim'in gözdesi Kaan Ayhan için teklifini yaptı ile ilgili etiketler Kaan Ayhan Galatasaray Fortuna Düsseldorf
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.