Galatasaray - BB Erzurumspor maç özeti

Galatasaray Erzurumspor maç özeti... Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray sahasında Erzurumspor'u ağırladı. Taraftarlar maçın özetini izlemek istiyor ve golleri merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Galatasaray Erzurumspor maç özeti... Spor Toto Süper Lig 7. hafta açılış mücadelesinde Galatasaray Türk Telekom Stadyumunda Erzurumspor'u konuk etti. Futbolseverler Galatasaray Erzurumspor maçının özetini izlemek istiyor ve gollerini merak ediyor. İşte maçın özeti ve goller...

GALATASARAY ERZURUMSPOR MAÇ ÖZETİ

DK 1' Maç hızlı başladı, serbest vuruş şansı yakalayan Galatasaray'da Maicon topun başına geçti. Sert vuruşu direğe çarpıp dışarı çıktı.

DK 10' Sağ kanattan Feghouli'nin yaptığı ortada kaleciyle karşı karşıya kalan N'diaye topu kontrol edemedi ve Galatasaray mutlak bir gol şansından oldu.

DK 15' Erzurumspor kendi yarı sahasından çıkmakta zorlandığı bu dakikalarda kaptırdığı toplarla kalesinde tehlikeler yaşıyor. Kapılan bir top sonrası N'diaye'nin şutu direğin hemen dibinden auta çıktı.

DK 17' Çıkarken kaptırılan bir diğer top sonrası araya giren Garry Rodrigues çalımlarla ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekti, kaleciyi geçemedi.

DK 20' Galatasaray'da yeni transfer Ömer Bayram'ın sol kanatta yaptığı ortada savunma topu güçlükle auta gönderdi. Galatasaray bir korner şansı yakaladı.

DK 22' Erzurumspor ilk kez Galatasaray kalesine çok adamla geldi ve şut şansı yakaladı. Zayıf şut kalenin uzağından auta çıktı.

DK 24' Sağ kanattan Feghouli ile bir atak daha gerçekleştiren Galatasaray, ceza sahası içerisinde Emre Akbaba'nın şutunda kaleci Sehic'i geçemedi.

DK 30' Erzurumspor tehlikeli bir noktadan duran top şansı yakaladı. Uzak mesafeden direkt kaleyi düşünen Emrah'ın topu direğin yanından dışarı çıktı.

DK 32' Galatasaray'da Emre Akbaba sakatlanarak kendini yere bıraktı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahelenin sonucunda oyuna devam edemeyeceği belirtildi.

DK' 36 Emre Akbaba saha kenarında yapılan tedavinin ardından oyuna geri döndü.

DK' 38 Kendini deneyen Emre Akbaba kenarı değişiklik işareti yaparak oyundan alındı ve yerini Fernando'ya bıraktı.

DK' 40 Garry Rodrigues ceza sahası içinde yerde kaldı ve gözler hakem Alper Ulusoy'a çevrildi.

DK' 42 Maçın hakemi Alper Ulusoy penaltı beklenilen pozisyon için 'VAR'a başvurdu, karar devam.

DK'45 Karşılaşmanın hakemi tarafından ilk yarının sonuna en az 3 dakika uzatma eklendi.

DK'45 Maçın ilk sarı kartı yaptığı sert hareket sonrası Ömer Bayram'a çıktı.

İLK YARI GOLSÜZ SONA ERDİ

DK' 49 Ezrurumspor'dan Moussa Kone, Ndiaye'ye yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

DK 51' Bireysel çabasıyla geliştirdiği atağı kaleye attığı sert şutla sonlandıran Feghouli'nin topu kalenin üzerinden dışarı çıktı.

DK 55' Garry Rodrigues'in getirdiği topta 6 pas içerisinde kaleciyle burun buruna gelerek vuruşunu yapan Eren Derdiyok kaleci Sehic'i geçemedi.

DK 57' Kaleci Sehic kalesinde bir kez daha devleşti. Ndiaye'nin şutunda ayağının ucuyla topu uzaklaştırdı.

DK 62' Oyunu yavaşlattığı gerekçesiyle Erzurumspor'da Lokman sarı kart gördü.

DK 65' Erzurumspor duran top organizasyonunda İbrahim ile kaleyi düşündü ve şut az farkla dışarı çıktı.

DK 65' Ryan Donk oyundan alınarak yerini Onyekuru'ya bıraktı.

DK 67' Galatasaray Ömer Bayram ile köşe vuruşu kullandı ve Serdar Aziz'in kafa vuruşunda top dışarı çıktı.

DK 69' Erzurumspor'da oyuncu değişikliği. Gilles Sunu oyundan çıkarken yerine Erman oyuna giriyor.

DK 70' Galatasaray'da Fernando sarı kart gördü.

DK 72' Ezrurumspor'da Lokman serbest vuruştan direkt kaleyi düşünerek şutunu çekti ve top az farkla direğin üzerinden dışarı çıktı.

DK 73' Maicon köşe vuruşundan açılan ortada herkesin arasından sıyrılarak kafa vuruşunu yaptı ve fileleri sarstı. Galatasaray 1-0 BB Erzurumspor.

DK 79' BB Erzurumspor golden sonra Galatasaray kalesine daha sık gelmeye başladı. Üst üste kornerler kullanan Ezrurumspor gole çok yaklaştı ancak Galatasaray savunması buna izin vermedi.

DK 81' Garry Rodrigues Galatasaray'ın yakaladığı kontra atakta çalımlarla ceza sahasına girerek şutunu çekti ancak zayıf şut kaleci Sehic tarafından kontrol edildi.

DK 82' Galatasaray'da Faslı yıldız Feghouli oyundan alınırken yerini genç futbolcu Yunus'a bıraktı.

DK 83' Erzurumspor Galatasaray kalesinde bir pozisyon daha buldu. Munsy köşe vuruşundan gelen topa vurdu ancak Muslera gole izin vermedi.

DK 84' Galatasaray kalecisi Muslera sakatlandığı için oyun durdu.

DK 86' Erzurumspor büyük bir tehlike daha yakaladı ancak Maicon çok kritik bir müdahaleyle topu kornere yolladı.

Galatasaray - BB Erzurumspor maç özeti ile ilgili etiketler Galatasaray BB Eruzumspor Maç özeti geniş özet golleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.