Galatasaray efsanesi Sneijder'in eski eşi Yolanthe Cabau'nun itirafı ağızları açıktan bıraktı

Bir dönem Galatasaray’da top koşturan dünyaca ünlü futbolcu Wesley Sneijder’in eski eşi Yolanthe Cabau’dan Hollanda basınına şok bir itiraf geldi. 2019 yılında eski futbolcu Wesley Sneijder'den boşanan 36 yaşındaki oyuncu ve sunucu Cabau, gençlik yıllarında lezbiyen ilişki yaşadığını itiraf etti.

Eski eşi Wesley Sneijder'ın Galatasaray'da oynadığı dönemlerde taraftarların yengesi olan Yolanthe Cabau, Hollanda basınına verdiği röportajla gündem yarattı. 36 yaşındaki Yolanthe Cabau, cinsellik itirafıyla herkesi şaşırttı.

 

HEMSİNCİYLE İLİŞKİ YAŞADIĞINI ANLATTI

Gelişmekte olan ülkelerde çocuklara cinsel istismara son vermeyi amaçlayan bir vakfın kurucusu olan Cabau, gençlik yıllarında lezbiyen ilişki yaşadığını itiraf etti. Cabau, cinsellik itirafıyla ağızları açık bıraktı.

 

İlk ciddi ilişkisini 13 yaşındayken yaşadığını ve bu ilişkisinin 5 yıl sürdüğünü söyleyen ünlü yıldız, skandal sözlerini şöyle sürdürdü: "Yıllar önce bir kızla ilişkim olmuştu. Bundan utanmıyorum. Ona karşı derin duygularım yoktu. Alkollü olduğumuzda bazı şeyler yaşıyorduk."

Galatasaray efsanesi Sneijder'in eski eşi Yolanthe Cabau'nun itirafı ağızları açıktan bıraktı

Yolanthe Cabau ile Wesley Sneijder 2019 yılında boşandı.

 

Galatasaray efsanesi Sneijder'in eski eşi Yolanthe Cabau'nun itirafı ağızları açıktan bıraktı ile ilgili etiketler Wesley Sneijder yolanthe cabau
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.