Galatasaray Divan Kurulu'nda şok gelişme!

Galatasaray Divan Kurulu'nda flaş gelişmeler yaşandı...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kürsüde açıklamalarda bulundu. Ardından kulübün üyelerinden Fatih Altaylı'nın görüntülerinin yer aldığı video, salondaki ekrana yansıtıldı.

Altaylı'nın Özbek hakkındaki sözleri kurula damga vurdu. Videodaki açıklamalar devam ederken Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar devreye girdi. İşte detaylar...

Altaylı'nın görüntülerde yer alan konuşmalarından satır başları...
"2018 seçimlerinde Özbek aday olur ve seçimi kazanırsa Galatasaray üyeliğimden istifa etmezsem haysiyetsizim, şerefsizim, adiyim. Özbek, Galatasaray düşmanıdır. Öyle olmasa bu kadar zarar vermezdi kulübe."

Ekran_Resmi_2017-12-13_16.29.35

"Başkanlığa aday olursa Abdurrahim Albayrak'ı seçmezler. Çünkü mektepli değil diye kalitesini yetersiz buluyorlar. Sanki Dursun Özbek mektepli de çok kaliteliymiş gibi bir görüntü içerisinde."

Ekran_Resmi_2017-12-13_16.29.42

"YAYINI KESELİM"

Aktar, Dursun Özbek'e "Bu yayını keselim" talimatı verdi. Dursun Özbek ise: "Neden kesiyorsunuz ki" dedi ve yayının devam etmesini istedi. Ardından yayına devam edildi.

Galatasaray Divan Kurulu'nda şok gelişme! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Altaylı divan kurulu Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.