Galatasaray Dinamo Bükreş hazırlık maçı şifresiz hangi kanalda? Ne zaman? Saat kaçta?

Süper Lig takımlarından Galatasaray yeni sezon öncesinde hazırlık maçında Dinamo Bükreş ile karşı karşıya gelecek. Taraftarlar ise Galatasaray Dinamo Bükreş maçı ne zaman, saat kaçta , şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna cevap aramakta.

Yeni sezon öncesinde ve Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmalarına hazırlık yapmaya başlayan Galatasaray, Romanya takımlarından Dinamo Bükreş ile karşılaşacak. Geçen hafta sonunda gerçekleşen başkanlık seçimlerinde Burak Elmas’ın yönetim kurulu doğrultusunda transfer çalışmalarına da başlayan Galatasaray, PSV maçı öncesinde Dinamo Bükreş maçı ile takımdaki oyuncuların son durumu da ortaya çıkacak.

GALATASARAY DİNAMO BÜKREŞ MAÇI NE ZAMAN?

27 Haziran 2021 Pazar gününde saat 18.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray ile Dinamo Bükreş karşı karşıya gelecek. Galatasaray Dinamo Bükreş maçı saat 18.00'dan itibaren GS TV ve GS TV Youtube üzerinden canlı yayınlanacak. Bir süredir Antalya’da yüksek kesimlerde kamp yapan Dinamo Bükreş’in Galatasaray’ın hazırlık maçı teklifine sıcak baktığı kaydedilmişti.

Fatih Terim’in tekrardan göreve gelmesi ile birlikte Galatasaray’da transfer çalışmaları daha da hız kazandı. Sarı kırmızılılar geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak takıma kattığı Gedson Fernades için yeniden girişimlere başladı.

Yaklaşık 1 ay kadar süre sonra Şampiyonlar Ligi ön eleme 2'inci turunda PSV Eindhoven ile karşılaşacak Galatasaray, transferde elini çabuk tutarak takımı hazır tutmak istiyor. Teknik direktör Fatih Terim’in ligin son maçlarında performansı ile dikkat çeken Portekizli futbolcunun transferini çok istediği ve bir an önce bu ismi takıma kazandırmak istiyor.

Galatasaray Dinamo Bükreş hazırlık maçı şifresiz hangi kanalda? Ne zaman? Saat kaçta? ile ilgili etiketler Galatasaray dinamo bükreş hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.