Galatasaray, Danimarkalı stoper için 6,5 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Süper Lig'in başlamasına bir hafta kala transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Danimarkalı stoper Victor Nelsson'u gündemine aldı. 22 yaşındaki stoper için 6,5 milyon Euro teklif eden Cim Bom'un anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Galatasaray ilk resmi maçına İskoç temsilcisi St. Johnstone çıkarken, sahada oynanan futbol taraftarı memnun etmemişti.

Süper Lig'in başlamasına bir hafta kala kadrosunu güçlendirmek için arayışlarına devam eden Sarı-Kırmızılılarda, Kopenhag forması giyen Victor Nelsson gündeme geldi. Tottenham’dan Tanganga transferinde yaşanan olumsuz gelişmeler sonrası 22 yaşındaki stoperi gündemine alan Cim Bom, transfer görüşmelerine başladı.

Skorer'den Nevzat Dindar'ın haberine göre Galatasaray'ın 6,5 milyon Euro teklifte bulunduğu Danimarkalı oyuncu için 7,5 milyon Euro talep edildi.

Sarı Kımızılılar'ın Premier Lig ekipleri Burnley ve Crystal Palace’ın da talip olduğu uyuncuyu kadroya katması durumunda Luyindama’yı satış listesine koyacak.

2019 yılında 3,6 milyon Euro karşılığında Kopenhag'a tranfser olan genç oyuncu, transfer edilmesi durumunda bu sezon Galatasaray'ın 8. transferi olacak. Galatasaray şu ana kadar Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey, Alexandru Cicaldau, Berkan Kutlu ve Patrick Van Aanholt'u kadrosuna kattı.

 

Galatasaray, Danimarkalı stoper için 6,5 milyon Euro'yu gözden çıkardı ile ilgili etiketler Galatasaray Victor Nelsson Kopengah
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.