Galatasaray çıkmaza girdi!

İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'da yeni bir gelişme yaşandı. Başakşehir'e takas teklif eden sarı-kırmızılı ekip son şampiyonun isteği üzerine çıkmaza girdi.

Ara transfer döneminde orta sahaya takviye yapacak olan Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim’in sezon başında da istediği ancak transfer şartları ve dönemin koşulları nedeniyle girişimde bulunmadığı İrfan Can için ilk kez ciddi bir adım attı.

Orta saha için Jean Michel Seri’nin de ismi geçse de Terim’in yabancı bir oyuncu kiralamaktansa bonservisiyle yerli bir oyuncu almanın daha doğru bir tercih olacağı yönünde rapor vermesinin ardından, Galatasaray Yönetimi, Başakşehir’in kapısını çaldı.

BAŞAKŞEHİR MARCAO'YU İSTİYOR

Spor Arena'nın haberine göre; Terim'in, İrfan Can’ın takıma önemli katkı sağlayacağını dile getirmesinin ardından sarı kırmızılı yöneticiler Başakşehirli mevkidaşları ile görüşerek oyuncunun transfer koşulları hakkında bilgi aldı. Sezon başında 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini 2024 yılına kadar uzatan Başakşehir Kulübü de 25 yaşındaki orta saha için 7 milyon euro bonservis bedeli istedi. Galatasaray Kulübü bunun üzerine takas teklifini masaya sundu. Başakşehirliler bu formülde sadece Marcao’yu düşünebilecekleri ilettiler.

13 MİLYON EURO TEKLİFİ REDDETMİŞTİ

Turuncu-lacivertliler, sadece Marcao ve bir miktar para karşılığında transfere onay verebileceklerinin, başka hiçbir ismi takasta istemediklerinin altını çizdi. Ancak sezon başı Marcao için Roma’dan gelen 13 milyon euroluk teklifi reddeden Galatasaray’da bu talep uygun görülmedi. Sarı kırmızılıların oyuncu satışı yapması ve Luyindama ile yolları ayırması halinde İrfan için bütçe yaratabileceği ifade edildi.

GALATASARAY TRANSFER İÇİN BEKLİYOR

Başakşehirli İrfan Can’ın, yakın arkadaşları Oğulcan ve Taylan’ın oynadığı Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Ancak Galatasaray, Başakşehir’in ‘Ya Marcao ya hiç’ şeklindeki yaklaşımı üzerine beklemeye geçti. Öte yandan PFDK, Antalya karşılaşmasında kırmızı kart gören Emre Kılınç’a 2 maç ceza verdi. Aynı maçta TFF yöneticilerine yönelik sözleri nedeniyle yönetici Mahmut Recevik de 45 gün ceza aldı.

Galatasaray çıkmaza girdi! ile ilgili etiketler Süper Lig Transfer İrfan Can Kahveci Galatasaray Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.