Galatasaray Bruma'nın yerini Türk yıldızla dolduruyor!

Bruma'nın transferi için Leipzig ile görüşen Galatasaray, önlemini aldı ve kanatlarına takviye yapacağı ismi Ankara'da buldu.

Bruma'nın transferi için Leipzig ile görüşen Galatasaray, önlemini aldı ve kanatlarına takviye yapacağı ismi Ankara'da buldu.

Sarı-kırmızılılar, Gençlerbirliği ile bitecek sözleşmesini uzatmayan Serdar Gürler'le el sıkıştı. Teknik direktör Igor Tudor da 25 yaşındaki hücum oyuncusu için olumlu rapor verince görüşmeler başladı.

serdargurler

17 GOL 5 ASİST

Osmanlıspor'un da peşinde olduğu Serdar Gürler'e Gençlerbirliği takım içindeki en yüksek ücreti (yıllık 750 bin Euro) teklif etti ancak aklı Galatasaray'da olan Serdar sözleşmesini uzatmadı.

Bu sezon 35 maçta toplam 17 gol atan ve 5 asist yapan gurbetçi futbolcu, altyapısını Fransa'da aldı ve Bruma gibi her iki kanatta görev yapabiliyor.

Galatasaray Bruma'nın yerini Türk yıldızla dolduruyor! ile ilgili etiketler Galatasaray serdar gürler Bruma
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.