Galatasaray Beşiktaş maçının ertelenmesi an meselesi! Süper Lig'de Pazar maçı kar yağışına takıldı!

İstanbul’daki yoğun kar yağışı Spor Toto Süper Lig’de Pazar günü oynanması beklenen Başakşehir Antalyaspor maçının ertelenmesine neden oldu. Hâl böyle olunca da akıllara Pazartesi günü oynanacak olan ve erteleme isteği bulunan Galatasaray Beşiktaş derbisi geldi.

İstanbul’daki olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı Süper Lig’de Pazar günü oynanması beklenen Başakşehir Antalyaspor maçının erteletti. 13 Mart Pazar günü saat 16.00’da Başakşehir ile Antalyaspor arasında oynanması beklenen Süper Lig maçı, ileri bir tarihe ertelendi.

Akdeniz ekibi Antalyaspor, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım sıkıntısı çektiklerini TFF’ye ileterek erteleme talebinde bulundu. TFF’de bu talebe olumlu yanıt vererek Pazar günü oynanması beklenen Başakşehir Antalyaspor maçının 14 Mart Pazartesi gününde yine saat 16.00’a alınmasına karar verdi.

Galatasaray Beşiktaş maçının ertelenmesi an meselesi! Süper Lig'de Pazar maçı kar yağışına takıldı!

Galatasaray Beşiktaş Maçı Ertelendi Mi?

Daha öncesinde de Avrupa Ligi’nde bu hafta 17 Mart Perşembe akşamında son 16 turu rövanş maçında Barcelona ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da hem yoğun fikstür hem de olumsuz hava koşulları yüzünden Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş maçının ertelenmesini istemişti.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ta son açıklamasında, “14 Mart 2022 Pazartesi günü oynanması planlanan Galatasaray-Beşiktaş maçının ileri bir tarihe ertelenmesiyle ilgili başvurumuzu, 11 Mart 2022 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'na ilettik.” ifadelerine yer vermişti.

Galatasaray Beşiktaş maçının ertelenmesi an meselesi! Süper Lig'de Pazar maçı kar yağışına takıldı! ile ilgili etiketler İstanbul Galatasaray Beşiktaş Spor Toto Süper Lig Başakşehir Antalyaspor kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.