Galatasaray Bayern Münih'in elenmesiyle 128 milyon liralık gelirden mahrum kaldı

Galatasaray, ara transfer döneminde Bayern Münih'e sattığı Sacha Boey'dan dev bonusu son anda kaçırdı. Bayern, Real Madrid'e son dakikalarda yediği gollerle yenilip elenince Galatasaray, Sacha Boey'dan gelecek ciddi bir bonustan oldu.

Galatasaray, ocak ayında Bayern Münih'e 30 milyon euro gibi tarihi bir rakama gönderdiği Sacha Boey'dan gelecek dev bonusu son anda kaçırdı.

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Bayern Münih, 88 ve 90+1'de yediği gollerle Real Madrid'e 2-1 yenilip final şansını kaybetmişti.

Bayern'in final biletini son dakikalarda kaçırmasını en çok etkileyen kulüplerden biri de Galatasaray oldu. 

Zira Hürriyet'in haberine göre Sarı-Kırmızılılar, Bayern'in finale kalması halinda Sacha Boey transferinden 3.7 milyon euro (128 milyon TL) bonus alacaktı. Galatasaray böylece ciddi bir bonustan oldu.

Şampiyonlar Ligi'ni 7. kez kazanma ihtimalini tepen Bayern Münih de şampiyona verilen 15 milyon euro ile ikinciye verilen 10.5 milyon euro fırsatını kaçırdı.

Galatasaray Bayern Münih'in elenmesiyle 128 milyon liralık gelirden mahrum kaldı ile ilgili etiketler Galatasaray Bayern Münih Sacha Boey
GÜNÜN VİDEOSU

Afrika ülkesinde darbe girişimi engellendi! Darbeye kalkışan grubun içinde 3 CIA ajanı yakalandı....

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde (KDC), ordu, sabah saatlerinde başlayan bir darbe girişiminin güvenlik güçleri tarafından bastırıldığını duyurdu. Darbeye kalkışan grubun içinde ABD vatandaşı 3 CIA ajanı yakalandı.