Galatasaray basketbolda kümede kalma savaşı veriyor

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma savaşı veren Galatasaray, kritik Büyükçekmece deplasmanında mağlup oldu. Son 11 maçında 1 kere kazanabilen Büyükçekmece, kümede kalma savaşı verdiği rakibini mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Cim Bom için ise tehlike büyüyor.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 26. haftasında Büyükçekmece Basketbol ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda oynananacak maçtan 105-101 galip ayrılan Büyükçekmece, bitime 5 hafta kala iki takım için de kümede kalma savaşında büyük önem taşıyan mücadelede rakibini ateşe attı! 

Bu sezon 3 koç değiştiren ve son olarak Ekrem Memnun'u göreve getiren Sarı-Kırmızılılar, geçen hafta Bahçeşehir Koleji'ni farklı mağlup ederek kanamayı durdurmuştu. Cim Bom'a rahat bir nefes almak için üst üste 2. galibiyet gerekiyordu.

Son 11 maçında yalnızca 1 galibiyet alabilen Büyükçekmece ise kötü gidişata son vermek istiyordu. 25 maçta 8 galibiyet alan iki takımın kapışmasından çıkacak sonuç, rakiplerini de yakından ilgilendiriyordu.

Maça favori olarak başlayan Galatasaray ilk çeyrekte potasında 33 sayı gördü. Soyunma odasında 55-48 önde giren Özhan Çıvgın'ın takımı son anları büyük çekişmeye sahne olan maçtan galip ayrılıp rahat bir nefes aldı.

Galatasaray basketbolda kümede kalma savaşı veriyor ile ilgili etiketler Galatasaray Basketbol Süper Ligi Büyükçekmece Basketbol
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.