Türk Telekom'a da yenilen Galatasaray potada zor durumda

Türkiye'de basketbolun öncü kulüplerinden olan Galatasaray, EuroCup zaferinin üzerinde 5 yıl geçmeden küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya... ING Basketbol Süper Ligi'nin 24. hafta mücadelesinde Türk Telekom'a konuk olan Sarı-Kırmızılılar parkeden 81-77 mağlup ayrıldı.

Üst üste 5. kez yenilen Galatasaray bu mağlubiyetle derin bir yara daha aldı. Sarı-kırmızılı ekip 24 haftada 7 galibiyet kaldı. Bitime 6 maç kala ciddi bir tehlikeyle yüzleşmek zorunda kalan Cim Bom, OGM Ormanspor ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile eşit puanda. Türk Telekom ise 14 galibiyetle 4. sırada...

Bu sezon 3 koç değiştiren Galatasaray'da kadın basketbol takımıyla tarih yazan Ekrem Memnun takımı kümede tutabilecek mi? Sarı-Kırmızılı taraftarlar ve yönetim bu soruyu soruyor. 20 Mart'ta Bahçeşehir Koleji'yle çok kritik bir maça çıkılacak.

Türk Telekom'a da yenilen Galatasaray potada zor durumda

EKREM MEMNUN: İNANCIM TAM

Beşkent deplasmanındaki yenilginin ardından açıklamalarda bulunan Ekrem Memnun, “Bizim için çok önemli bir maçı kaybettik. Eksiklerimize rağmen çok iyi hazırlanmıştık. Hafta içi tüm antrenmanlarda 4 eksiğimiz oldu. İki oyuncumuzu kullanamadık ve İstanbul’da bıraktık. Ona rağmen planladığımız gibi mücadelemizi yaptık. İlk yarıda istediğimiz gibi oldu savunma. İkinci yarıda hücumda bocaladık. Sonuna kadar oyunun içinde kaldık. Birkaç basit hata ile maçı kaybettik. Bu enerjiyi, bu konsantrasyonu gösterdiğimiz sürece mutlaka gerekli galibiyetleri alacağımıza inancım tamdır" ifadelerini kullandı.

Türk Telekom'a da yenilen Galatasaray potada zor durumda ile ilgili etiketler Galatasaray Basketbol Süper Ligi Türk Telekom Ekrem Memnun
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.