Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Murat Kurum'a destek: "Kendisi İstanbul için bir şanstır"

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Galatasaray Kulübü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi ve Başkan Dursun Özbek ile bir araya geldi. Galatasaray Başkanı Özbek, Murat Kurum'a destek vererek "Kendisi İstanbul için bir şans" dedi.

Galatasaray Kulübü'ne bir ziyaret gerçekleştiren Murat Kurum, Dursun Özbek ile birlikte kameraların karşısına geçti. 

Galatasaray Başkanı Özbek, Murat Kurum'a 31 Mart seçimlerinde olan desteğini dile getirerek,  "Kendisi İstanbul için bir şans" dedi.

Dursun Özbek'in açıklamaları şöyle:

“Sayın Bakan’ın bu seçimlerle ilgili Galatasaray’a yapacağı projeler ile ilgili çok doyurucu bilgiler aktardı. Sayın Bakan ile Galatasaray olarak buluşmamız bundan 7-8 yıl öncesine kadar gidiyor. Özellikle kendisinin 6 Şubat’taki deprem felaketinde çok yakın bir iş birliğimiz oldu. Galatasaray olarak depremin birinci gününden itibaren Bakanımız ile birlikte oradaydık. Galatasaray’ın yapması gerekenleri kendisi ile her gün istişare ettik. Bu manada orada verdiğimiz hizmetin öncülüğünü de kendisi yapmış oldu. Büyük bir konteyner kent yaptık. Şuan orada yaşam devam ediyor. Bölgeden verilen göç sebebiyle kendisi bana kalıcı konutun önemli olduğunu söyledi. Biz de Galatasaray olarak 300 tane kalıcı konutun yapımını üstlenebileceğimizi söyledik. Bununla ilgili de bir protokol yaptık. Özellikle kalıcı konutlarla ilgili projeler devam ediyor. Bundan sonraki faaliyetlerimizde depremin yaralarını sarmak, oradaki vatandaşlarımıza gereken ilgiyi ve desteği göstermek için Galatasaray her zaman hazır. Bugüne kadar Sayın Bakanımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Sayın Bakanımızın İstanbul’a bakış açısını ben çok iyi biliyorum. Şahsi kanaatim Sayın Bakan’ın İstanbul için bir şans olduğudur. Özellikle İstanbul’un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim. Bu konu ile ilgili olarak 31 Mart seçimlerinin Türkiye için, İstanbul için hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Bakanıma da başarılar diliyorum”

 

 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Murat Kurum'a destek: "Kendisi İstanbul için bir şanstır" ile ilgili etiketler Galatasaray Dursun Özbek Murat Kurum
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.