Galatasaray Başkanı Dursun Özbek duyurdu: Mutabakata vardık...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Azerbaycan ekibi Karabağ'la gelecek hafta kardeş kulüp lansmanının yapılacağını belirtti. Özbek, "Sevgili başkanımla mutabakata vardık. Kardeş kulüp lansmanını gelecek hafta yapacağız." dedi.

Spor Toto Süper Lig'e verilen milli arada hazırlık maçında Azerbaycan ekibi Karabağ'la karşılaşacak Galatasaray'da başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek, Karabağ'la İstanbul'da da bir hazırlık maçı oynamak için davette bulunduklarını belirterek, "İki kardeş ülkenin iki kardeş takım olarak bazı aktivitelerimizi birleştireceğiz. Onlar Azerbaycan'da biz de Türkiye'de iş birliği yapacağız. İstanbul'da bir dostluk maçı oynamak için davet ettim" dedi.

''SEVGİLİ BAŞKANIMLA MUTABAKATA VARDIK''

Dursun Özbek ayrıca, "Galatasaray olarak bu deprem felaketinin yaralarını sarmak için öncü hareketlerimiz olmuştu. Bu maçın gelirini o bölgelerde harcayacağız. Bizi çok iyi karşıladılar. Onlara da teşekkür ediyorum. Sevgili başkanımla mutabakata vardık. Kardeş kulüp lansmanını gelecek haftayapacağız. Galatasaray ve Karabağ kulüpleri kardeş seviyesinde birbirlerini seviyorlar. Mağazalarımızda Karabağ formalarını satıp Karabağ'ı anlatacağız. Onlar da burada Galatasaray formalarını satacak." açıklamasında bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek duyurdu: Mutabakata vardık... ile ilgili etiketler Galatasaray Karabağ FK Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.