Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan çarpıcı açıklama: "Devam edeceğiz"

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Volkswagen Arena'da “Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın idari olarak ibra edilmemesinin ardından tüzük gereği seçim kararı alınırken kulüp genel kurul tarihini duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpte olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı 23 Nisan Pazar günü Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleşecek. Yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda seçim 30 Nisan Cumartesi günü yapılacak.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Volkswagen Arena'da “Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni öncesi alınan kararla ilgili konuştu. Elmas, "Şu anda söyleyecek bir şey yok. Genel kurul bir karar verdi. Galatasaray zor bir dönem geçiriyor. Önemli olan bu günleri iyi geçirmek. Önemli olan genel kurulun aldığı kararı uygulamak. Biz Galatasaraylıyız. Galatasaray için endişelenmeye, sevinmeye devam edeceğiz" dedi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan çarpıcı açıklama: "Devam edeceğiz" ile ilgili etiketler Galatasaray seçim burak elmas kongre
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.