Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'den gündeme ilişkin açıklamalar...

Sponsorluk anlaşmasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Rezan Epözdemir, Fatih Terim'in Galatasaray'dan kaç para aldığını açıkladı. Sarı-Kırmızılı idareci, "Hocamız 18 Milyon TL yani 2 Milyon Euro alıyordu. Sözleşme yapıldığı gün Euro 10.5 seviyesindeydi. Yani rakam 21 Milyon TL'ye denk geliyor. Biz bu rakamı arttırmadan, 21 Milyon TL üzerinden anlaşma yaptık. Bugünkü kurdan 1.9 Milyon Euro'ya tekabül ediyor" dedi.

Galatasaray ile Nesine arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. NEF Stadyumu'ndaki imza törenine Sarı-Kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir katıldı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Epözdemir, Beşiktaş'ın "adalet herkese lazım" paylaşımına cevap verdi.

Beşiktaş'ın Hatayspor deplasmanında sayılmayan golünün ardından yaşanan tartışmada Siyah-Beyazlı kulübün Twitter paylaşımı Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti. Bu konuya değinen Epözdemir,

"Adalet herkese lazım" paylaşımına yanıt veren Rezan Epözdemir: "Bazı spor kulüplerinin bugün adaleti hatırlaması önemli. Keşke spor kulüpleri bize destek verseydi. Adaleti kendimiz için değil, herkes için istedik."

"Bizim attığımız gol teknik olarak ofsayt değil. Beşiktaş zaten iki yıl önce attığı bir tweet ile kuralı anlatmış. Adaletten bahsediliyorsa, bu tespiti de yapmak ve tarihe not düşmek gerekiyor" dedi.

 

FATİH TERİM'İN MAAŞINI AÇIKLADI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bu yaz yapılan yeni sözleşmedeki maaşını da açıklayan Sarı-Kırmızılı idareci, şunları söyledi: 

"3 milyon Euro'lardan, 35-40 milyon liralardan bahsediliyor, bunlar gerçekçi rakamlar değil. Hocamız boş mukaveleye imza attı. Öncesinde yıllık 18 milyon lira alıyordu. Biz de hakkaniyet çerçevesinde önceki sözleşmenin yapıldığı Euro kuruna baktık ve buna göre 21 milyon lira üzerinden 3 yıllık sözleşme yaptık. Bugünkü kur üzerinden 1,9 milyon Euro'ya tekabül ediyor." 

FELİPE MELO GÜNDEMDE DEĞİL

Sosyal medyada sık sık ismi gündeme gelen Brezilyalı orta saha Felipe Melo'nun transfer gündemlerinde olmadığının altını çizen Epözdemir şunları söyledi:

"6 numara çalışması var. Fatih Hoca'dan gelen rapor doğrultusunda bu çalışmalar hayata geçecek. Eksikler varsa, gidereceğiz. 6 numara çalışmamız olacak. Bütçe doğrultusunda farklı transferleri de yapmaya çalışacağız."

"Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ın değeridir. Sözleşme görüşmeleri devam ediyor. 

"Marcao kişisel olarak cezaya itiraz etti, zaten hukuki olarak Galatasaray itiraz edemezdi. Marcao olağanüstü oynuyor. Tüm oyuncularımız değerli, teklifler gelir. Hocamızın, başkanımızın kararına göre teklifler uygun görülürse, değerlendirilir. Marcao'ya hukuksuz bir ceza verildi."

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'den gündeme ilişkin açıklamalar... ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Marcao rezan epözdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.