Galatasaray başkan adayı İbrahim Özdemir'in seçim vaadi; Hakan Çalhanoğlu...

6 adayla başkanlık seçimine giren Galatasaray'da gözler sandığa çevrilmiş durumdayken adaylardan İbrahim Özdemiri seçim vaadini açıkladı. Özdemir, "Galatasaraylı ve Türk olması nedeniyle gönlümden geçen odur. İnşallah sponsor desteği ile Hakan Çalhanoğlu hedefimizdeki ilk futbolcudur" dedi.

Galatasaray başkan adayı İbrahim Özdemir, Sarı-Kırmızılı camiaya Hakan Çalhanoğlu'nu vadedeiyor! Hürriyet'e konuşan Özdemir, A Milli Takım'ın yıldız orta saha oyuncusunu transfer istediklerini belirterek, "Transferde alakalı çalışmalarımız var. Benim gölümden geçen ilk futbolcu Hakan Çalhanoğlu. Galatasaraylılık duruşu ve Galatasaraylı oluşu ile. Ama imkanlar buna el verir mi, bilemem. Galatasaraylı ve Türk olması nedeniyle gönlümden geçen odur. İnşallah sponsor desteği ile Hakan Çalhanoğlu hedefimizdeki ilk futbolcudur" dedi.

İbrahim Özdemir, şunları söyledi:

"Falcao ile Diagne'ye toplamda 30 milyon Euro’'nun üzerinde para verildi. İki senede 10 kere oynayan Falcao için Divan Kurulu toplantısında yaptığım konuşmada 'Almayın' demiştim. Kayıtlarda var... Gomis gidince golcü arayışına giren G.Saray hiç istifade edemediği Diagne’yi getirdi. 13 milyon Euro bonservis parası verdi ve sonra yollamak zorunda kaldı. İdarecilerimiz Falcao’nun peşinde aylarca koştu."

"Ötesine berisine bakmadan, sadece kendi şöhretlerini perçinlemek adına yıllık 7 milyon Euro'yu oraya yığdılar. Şu anda 200-300 milyon TL acil para ihtiyacından bahsediyorlar ya; işte bu... Peki bu yeni mi? Hayır. Belki 15-20 senedir Galatasaray’ın bir türlü iyileşmeyen yarası. Yıllardır bu hesapsız kitapsız transferler yapılmasa; Galatasaray’a her açıdan faydalı olabilecek niteliklere sahip, her an satılarak gelire çevrilebilecek futbolcular transfer edilseydi, kulübümüz kesinlikle bu hallerde olmazdı."

Galatasaray başkan adayı İbrahim Özdemir'in seçim vaadi; Hakan Çalhanoğlu...

MİLAN'DAN KOPABİLİR...

2017 yazında Bayer Leverkusen'den 23 milyon euro bonservisle transfer olduğu İtalyan devi Milan'la 30 Haziran'da sözleşmesi sona erecek olan Çalhanoğlu, Milano ekibiyle sözleşmesini henüz uzatmadı. Güncel piyasa değeri 35 milyon euro civarındaki "10 numara"nın ismi başta Manchester United olmak üzere Avrupa'nın devleriyle anılıyor.

Her fırsatta koyu Galatasaraylı olduğunu dile getiren yıldız futbolcu, "Galatasaray'a gelir misin" şeklindeki sorulara da hep "Neden olmasın, çok isterim" şeklinde cevaplıyor. Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi çok istediği saklamayan 27 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu'nun geleceği merak konusu...

Galatasaray başkan adayı İbrahim Özdemir'in seçim vaadi; Hakan Çalhanoğlu... ile ilgili etiketler Galatasaray Hakan Çalhanoğlu İbrahim Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.