Galatasaray evinde Bakken Bears'ı rahat geçti: 91-81

Koç değişikliğine giden Galatasaray haftalar sonra galibiyet sevinci yaşadı. Sarı-Kırmızılılar FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki 2. maçında Danimarka'nın Bakken Bears takımını 91-81 mağlup etti. Frutti Extra Bursaspor ise EuroCup'ta 6. maçından da mağlup ayrıldı

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray, 4 Kasım'dan ertelenen maçta Danimarka'nın Bakken Bears takımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar gruptaki 2. maçından 89-79 galip ayrıldı.

ING Basketbol Süper Ligi'nde üst üste alınan 4 yenilginin ardından koç Ertuğrul Erdoğan'la yollarını ayıran Galatasaray, yardımcı antrenör Tolga Başer yönetiminde çıktığı ilk maçı kazandı.

Sarı-Kırmızılılar'da Jordan Hunter 19 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Avusturyalı uzun forvet Brock Motum 17 sayı, 7 ribaundla öne çıkan isimlerden oldu. Yeni transfer Alex Tyus ise 9 sayı, 3 ribaund üretti. İlk maçında İtalya'nın Dinamo Sassari takımına yenilen Cim Bom, ilk galibiyetini aldı.

BURSASPOR'DAN 6'DA 0

EuroCup'taki temsilcilerimizden Frutti Extra Bursaspor ise 6. maçında evinde karşılaştığı Hırvatistan'ın Cedevita Zagreb takımına 80-97 mağlup oldu. Yeşil-Beyazlılar grubunda 6'da 0 yaptı.

Galatasaray evinde Bakken Bears'ı rahat geçti: 91-81

Galatasaray evinde Bakken Bears'ı rahat geçti: 91-81 ile ilgili etiketler Galatasaray Basketbol FIBA Champions League Frutti Extra Bursaspor eurocup
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.