Galatasaray'ın Harry Potter'ı... Kerem Aktürkoğlu'nın lakabı sonunda belli oldu

Galatasaray’ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Antalyaspor maçında attığı gole bu sezon 7. golünü kaydetti. Kerem bu gollerin 4’ünü lig, 3’ünü Avrupa kupalarında attı. İlk golde de Feghouli'ye nefis bir asist yapan 23 yaşındaki futbolcu sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Kerem Aktürkoğlu 2. yarının ilk maçında Giresunspor'a karşı forma giyemeyecek.

Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray evinde Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederken, sarı-kırmızılıların 2. golünü milli futbolcu Kerem Aktüroğlu kaydetti.

Maçın 52. dakikasında sahneye çıkan Kerem, ceza sahası dışından yaptığı güzel vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

23 yaşındaki yıldız bu sezonki gol sayısını da 7’e yükseltti. Başarılı futbolcu bu gollerin 4’ü Süper Lig’de, 3’ünü de Avrupa kupalarında attı.

Mücadeleye 11’de başlayan Kerem Aktürkoğlu, 86. dakikada yerini Barış Alper Yılmaz'a bıraktı.

HARRY POTTER BENZETMESİ BAŞLATTILAR

Yıldız isim maçın ardından şunları söyledi:

"Gol anlamlıydı ama asıl anlamlı olan galibiyetti. Zor zamanlar geçiriyorduk. İyi oynuyorduk ama topu kaleye sokamıyorduk. Uzaktan hep denemek istiyordum, ilk yarı vuracaktım ama rakip önüme geçti. İkinci yarı pozisyonu buldum ve top da ayağıma oturdu."

"Harry Potter benzetmesi başlattılar. Ben de Harry Potter'ı seviyorum, uzun zamandır düşünüyorduk. Bugüne kısmetmiş. Bakalım belki bundan sonra da devam eder."

MARCAO & KEREM KART CEZALISI

Galatasaray’da bu mücadele öncesinde DeAndre Yedlin, Kerem Aktürkoğlu, Victor Nelsson, Marcao ve Berkan Kutlu sarı kart ceza sınırında bulunuyordu.

Sarı-kırmızılılarda Marcao 49. dakikada, Kerem de 78. dakikada gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü. İki futbolcu ligin 2. yarısının ilk maçı olan Giresunspor müsabakasında görev alamayacak.

Galatasaray'ın Harry Potter'ı... Kerem Aktürkoğlu'nın lakabı sonunda belli oldu

"KEREM AKTÜRKOĞLU MAŞALLAH ÇOK YETENEKLİ BİR OYUNCU"

Galatasaray'ın ilk golünü atan Sofiane Feghouli bu sezon ligdeki 2. golünü kaydetti. Ligde daha önce Hatayspor müsabakasında gol atan Cezayirli futbolcu, Avrupa kupalarında da kaydettiği 3 golle bu sezon gol sayısını 5’e çıkardı.

Mücadeleye 11’de başlayan Sofiane Feghouli 73. dakikada yerini Emre Kılınç’a bıraktı.

31 yaşındaki yıldız maçtan sonra şunları söyledi:

"Kazandık ve çok mutlu oldum. Geçen maçlarda da iyi oynadık ama sonuç alamadık. Yeni bir takım, birlikte oynayarak uyum sağlıyoruz. Kaybettiğimizde de, kazandığımızda da birlikteyiz. Çok puan farkı var ama yukarıya çıkmak için elimizden geleni yapacağız."

"Kerem Aktürkoğlu maşallah çok yetenekli bir oyuncu. Genç olarak geldi ve kendini geliştirdi. Galatasaray'da bir yer yaptı. Ona küçük kardeşim olarak tavsiyeler veriyorum, daha da iyi olacak"

Galatasaray'ın Harry Potter'ı... Kerem Aktürkoğlu'nın lakabı sonunda belli oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Kerem Aktürkoğlu sofiane feghouli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.