Galatasaray - Alanyaspor maçı canlı radyo yayını dinle

Galatasaray ilk yarının son maçında Aytemiz Alanyaspor'u TT Arena'da konuk ediyor. Maçın canlı radyo yayınını sitemizde dinleyebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'in 16.haftasında Galatasaray TT Arena'da Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Ligde yaşadığı sıkıntılı dönemin ardından son 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı-kırmızılıların mücadelesini hakem Halis Özkahya yönetecek. Maçı sitemizden dinleyenilirsiniz.

İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Carole, de Jong, Selçuk, Bruma, Sneijder, Yasin, Eren

Aytemiz Alanyaspor: Zlamal, Gassama, Badias, Ba, Berkan, N'Sakala, Efecan, Taha, Emre, Candeias, Sajad.

OPTA İSTATİSTİKLERİ

Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig tarihinde ilk defa karşılaşacak. Bu, aynı zamanda iki takımın ilk resmi maçı olacak.

Galatasaray, lige yeni çıkan takımlarla oynadığı son üç maçı da gol yemeden kazandı. Sarı kırmızılılar, onun öncesinde yeni ekiplerle oynadıkları beş maçı da kazanamamıştı (2B 3M).

Galatasaray, ligde dört maçtır yenilmiyor (3G 1B).

Galatasaray son altı maçta da kalesini gole kapatamadı.

Galatasaray, evindeki son beş maçta da kalesinde gol gördü; en son Eylül-Aralık 2014'te üst üste altı iç saha maçında kalesinde gol görmüştü.

Alanyaspor son dört maçının üçünde gol yemedi. Öncesindeki yedi maçın tamamında gol yemişlerdi (toplam 18 gol).

Alanyaspor, Süper Lig'deki ilk altı deplasman maçını kazanamamıştı (2B 4M), ancak son deplasman maçında Karabükspor'u yenerek bu seriye nokta koydu.

Galatasaray'ın ligde yediği 15 golün sekizi kafa vuruşlarından geldi: Ligde bu alandaki en yüksek oran bu (%53). Alanyaspor ise attığı 21 golün sadece üçünü kafa vuruşlarından kaydetti.

Hüseyin Kalpar, teknik direktör olarak Galatasaray karşısındaki dokuz maçın ikisini kazanabildi (2B 5M).

Alanyaspor bu sezon maçlarında en fazla gol atılan takım (attığı 21, yediği 26; toplam 47 gol).

Galatasaray (%85, 7214) ve Alanyaspor (%78,9, 4889), isabetli pas ve pas isabet oranında Süper Lig'de ilk üç içinde yer alıyor.

Süper Lig'de yalnızca Pablo Batalla (43) ve Mehmet Ekici (38), Wesley Sneijder (37) ve Bruma'dan (36) daha fazla kilit pas attı.

Alanyaspor'un ligdeki son yedi golünün beşi Vagner Love'dan geldi.

Yasin Öztekin, ligdeki son yedi isabetli şutundan beş gol çıkarttı.

Yasin Öztekin'in bu sezon attığı yedi golün dördünde asist Bruma'dan geldi. Ligde bir oyuncudan diğerine en yüksek asist-gol sayısı bu.

Süper Lig'de en az beş maça çıkan kaleciler arasında kurtarış oranı en düşük dört ismin ikisi Alanyaspor'dan: Haydar Yılmaz (%52,9) ve Zdenek Zlamal (%56,5). Fernando Muslera ise %76,2 ile bu alanda ligin en başarılı dördüncü ismi.

Galatasaray - Alanyaspor maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Galatasaray Alanyaspor canlı radyo yayını dinle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.