Galatasaray Alanyaspor hazırlık maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda?

Hazırlık maçında Galatasaray ile Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Yeni transferlerinde sahada olmasına kesin gözüyle bakan taraftarlar Alanyaspor Galatasaray maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

Deprem felaketi nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı değerlendiren Galatasaray hazırlık maçında Alanyaspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin tüm bilet, yayın ve reklam gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı Galatasaray Alanyaspor maçının şifresiz hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor.

Süper Lig'de liderlik koltuğunda yer alan Galatasaray yaşanan deprem felaketi sonrasında Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi sonrasında bu haftayı maç yapmadan geçecek. İlk maçını 11 Mart tarihinde Kasımpaşa ile oynanacak sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk oyuncularının rehavete kapılmamasını istemekte.

20 Şubat'ta başlayan hazırlık kampında Gençlerbirliği ve Pendikspor ile hazırlık maçı yapan Galatasaray son oynayacağı Alanyaspor karşılaşmasının hemen ardından İstanbul'a dönecek.

Galatasaray Alanyaspor

Alanyaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman, Şifresiz Hangi Kanalda?

Kırbıyık Holding Stadyumu'nda 26 Şubat 2023 Pazar akşamında saat 18.00'da başlayacak Galatasaray Alanyaspor maçı şifresiz olarak TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Karşılaşmadan elde edilecek bilet, yayın ve reklam gelirlerinin tamamı depremzedelere bağışlanacak. Bu maçla birlikte Galatasaray'ın Antalya kampı sona erecek ve kafile hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek.

Galatasaray; deprem bölgesine bağış yapmak için Demirspor, İstanbulspor ve Eyüpspor'un katılacağı bir turnuva düzenleme kararı aldı. Nef Stadı'nda 3-5 Mart arasında oynanacak maçların geliri deprem bölgesine bağışlanacak.

Galatasaray Alanyaspor hazırlık maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.