Galatasaray, 4. transferini KAP'a bildirdi!

Galatasaray'ın sağ bek için görüştüğü Brezilyalı futbolcu Mariano Ferreira Filho, bu gece saat 23.30'da İstanbul'a gelecek. Sevilla'da forma giyen tecrübeli ismin yarın sağlık kontrolünden geçip sözleşmeye imza atması bekleniyor. Öte yandan Sarı-Kırmızılı ekip, Brezilyalı oyuncuyla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sağ bek konusunda bir türlü dikiş tutturamayan sarı kırmızılılar, Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinin sona ermesi, Cavanda'nın kadro dışı bırakılması, Tarık Çamdal ve Martin Linnes'ten istenilen performansın alınamaması üzerine yeni bir arayışa girdi.

Bu bağlamda Sevilla'nın 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcusuyla ilgilenen Aslan, tecrübeli oyuncuyu İstanbul'a getiriyor. Bu akşam saat 23.30 sularında İstanbul'a gelecek olan Mariano'nun yarın sağlık kontrolünden geçip sözleşme imzalaması bekleniyor.

ldfsalkjasdfsdafasd

KAP'A BİLDİRİLDİ!

Galatasaray, Mariano ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sarı-Kırmızılı kulübün KAP açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Mariano Ferreira Filho'nun Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü Sevilla FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Brezilyalı futbolcu, geçtiğimiz sezon Sevilla'da 43 maçta forma giydi. 2'si La Liga 2'si de Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 4 asist kaydetti. Hırçın futbolcu, La Liga'da 8 de sarı kart gördü.

Galatasaray, 4. transferini KAP'a bildirdi! ile ilgili etiketler Galatasaray Sevilla KAP Transfer mariano
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.