Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı! Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-2 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Mücadelede 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılı takım, Bafetimbi Gomis ve Kerem Aktürkoğlu'yla geri dönüşe imza atarak maçtan 3-2 galibiyetle ayrıldı ve yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 3-2 kazandı.

G.Saray'a galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Bafetimbi Gomis, 50. ve 69. dakikalarda ise Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Ev sahibi ekibin golleri ise 16. dakikada Stephane Bahoken ve 90'da Sadık Çiftpınar'dan geldi.

Bu sonucun ardından Galatasaray'ın yenilmezlik serisi 4 maça çıktı ve 13 puana yükseldi. Kasımpaşa ise 2 maç sonra kaybetti ve 6 puanda kaldı.

Ligin 7. haftasında Galatasaray sahasında arabam.com Konyaspor'u ağırlayacak. Kasımpaşa ise deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor'la karşı karşıya gelecek.

YUSUF DEMİR ve MILOT RASHICA İLK KEZ!

Transfer döneminin son saatlerinde transfer edilen Yusuf Demir, 76. dakikada Dries Mertens'in yerine oyuna dahil oldu. Bir diğer yeni transfer Milot Rashica ise 83. dakikada Yunus Akgün'ün yerine oyuna girdi.

YENİ TRANSFERLERDEN 3'Ü KULÜBEDE

Galatasaray'ın transfer sezonunun son gününde kadrosuna kattığı 5 oyuncudan 3'ü maç kadrosuna alındı.

Sarı-kırmızılılar, 8 Eylül'de kapanan birinci transfer ve tescil döneminin son saatlerinde Mauro Icardi, Yusuf Demir, Juan Mata, Mathias Ross ve Milot Rashica'yı kadrosuna kattı.

Kasımpaşa müsabakasında bu oyunculardan Yusuf Demir, Mathias Ross ve Milot Rashica, kadroya girebildi.

Antrenman eksikliği olan Mauro Icardi ile Juan Mata haricinde 21 kişilik müsabaka kadrosuna yazılmadı. İki futbolcu, karşılaşmayı tribünden izledi.

Icardi'ye çocukları da eşlik etti.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK İLGİ

Galatasaray taraftarı, deplasmandaki karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi.

Sarı-kırmızılılar, müsabaka için kendilerine ayrılan yeri tamamen doldurdu. Taraftarlar, maç öncesi ve sırasında özellikle yeni transferler olmak üzere tüm oyuncularına tezahüratlarla destek verdi.

Ev sahibi takım tribününde ise boşluklar dikkat çekti.

KASIMPAŞA - GALATASARAY İLK 11'LER

KasımpaşaErtuğrul, Hadergjonaj, Grovac, Sadık, Mortadha, Tirpan, Fall, Hajradinovic, Eysseric, Celina, Bahoken.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Emin Bayram, Van Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus Akgün, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Gomis.

 

 

Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı! Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-2 mağlup etti ile ilgili etiketler Kasımpaşa Galatasaray Süper Lig 6.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.