Galatasaray 2021'in son maçında Türkiye kupasından elendi! Galatasaray 8-9 Denizlispor

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçı Galatasaray - Denizlispor müsabakası bu akşam oynandı. NEF Stadyumunda yapılan maçta Denizlispor penaltılara giden maçı 8-9 önde bitirirek kupada bir üst tura yükseldi.

TAM 3 SAAT SÜRDÜ

Saat 21.00'de başlayan Galatasaray-Denizlispor karşılaşması tam 3 saat sürdü. 3 saatlik dev maçta tarihi direniş sergileyen Denizlispor, penaltılarda girdiği büyük mücadelenin anlamını pekiştirdi.

90 dakikada Galatasaray'ın gollerini 29. dakikada Alpaslan Öztürk, 48. dakikada Halil Dervişoğlu ve 50. dakikada Mustafa Muhammed kaydetti. Denizlispor'un sayıları ise 9. dakikada İlhan Depe, 38. dakikada Darri ve 90+8. dakikada kendi kalesine Nelsson'dan geldi. Galatasaray'ın iki topu direkten döndü, Alpaslan 90+5'te kırmızı kart gördü.

5. Tur maçında Galatasaray'ı kupanın dışına itti. 90 dakikanın ve uzatma sürelerinin 3-3 bittiği maç, penaltılara gitti. Penaltı atışlarında Galatasaray'ı 6-5 mağlup eden TFF 1. Lig ekibi Denizlispor, Galatasaray'ı İstanbul'da kupadan eledi.

YOK BÖYLE PERFORMANS!

Denizlispor kalecisi Abdulkadir Sünger, Galatasaray karşısında penaltılar dahil olmak üzere 19 kurtarış yaptı. 1 de penaltı golü attı. Abdülkadir Sünger, bir gece ülkede kahraman oldu.

Galatasaray 2021'in son maçında Türkiye kupasından elendi! Galatasaray 8-9 Denizlispor ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.