Galata Köprüsü'ndeki tarihi yürüyüş dünya basınında da yankı uyandırdı

Galata'da düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü, dünya basınında da ses getirdi.

Milli İrade Platformu öncülüğündeki 308 sivil toplum kuruluşunun organizasyonunda "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" sloganıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

2024’ün ilk gününde gerçekleştirilen tarihi yürüyüş dünya basınında son dakika olarak geçildi.

Türk ve Filistin bayraklarının dalgalandırıldığı Galata'daki tarihi buluşma, uluslararası medyada da geniş yankı uyandırdı.

Galata Köprüsü'ndeki tarihi yürüyüş dünya basınında da yankı uyandırdı

İngiltere merkezli The New Arab, "On binlerce Türk, İsrail'in Gazze'deki cinayetini ve yakın zamanda Türk askerlerine yönelik saldırıyı protesto etti." diye yazdı.

Programın, kalabalığın Ayasofya ve Sultanahmet Camii gibi İstanbul'un ikonik camilerinde sabah namazını kılmasının ardından başladığı hatırlatıldı.

Galata Köprüsü'ndeki tarihi yürüyüş dünya basınında da yankı uyandırdı - Resim : 2

Haberde, "Türk ve Filistin bayraklarını sallayan protestocular, sloganlar atarak Boğaziçi'ndeki Galata Köprüsü'ne yürüdü." denildi.

Terör örgütü PKK'nın Türk askerlerine yönelik hain saldırılarına tepki gösterilen mitingde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına da dikkat çekildiği bildirildi.

Galata Köprüsü'ndeki tarihi yürüyüş dünya basınında da yankı uyandırdı - Resim : 3

Galata Köprüsü'ndeki tarihi yürüyüş dünya basınında da yankı uyandırdı ile ilgili etiketler Galata Köprüsü Filistin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.