Gal Gadot'tan inanılmaz hata!

Huawei'nin yeni reklam yüzü Gal Gadot, yaptığı hata ile sosyal medyanın diline düştü...

'Wonder Woman' filmiyle adından sıkça söz ettiren dünyaca ünlü aktris Gal Gadot, imza attığı hata ile sosyal medyanın en çok konuşulan kişilerinden biri oldu.

Huawei'nin yeni reklam yüzü olan oyuncu, kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaştığı tanıtımda yaptığı hata ile Huawei'yi oldukça zor durumda bıraktı.

Gal Gadot'tan inanılmaz hata!

Zira genç oyuncu firmanın Huawei Mate 10 Pro isimli telefonunun tanıtımını yaptığı paylaşımı iPhone ile gönderdi.

Reklam paylaşımını iPhone cihazı üzerinden yapan Gadot'un Twitter sayfasında otomatik olarak Twitter for iPhone yazısı çıktı.

Gal Gadot'tan inanılmaz hata! - Resim : 2

Bu ibare dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmadı.

Gal Gadot'tan inanılmaz hata! - Resim : 3

Genç oyuncunun bu hatası akıllara Oscar törenlerindeki rekor kıran selfie'yi getirdi. 2014 yılında ünlü sunucu Ellen DeGeneres; Oscar töreni sırasında, cebindeki Galaxy Note 3 ile konukların arasına karışmış ve aralarında Brad Pitt, Meryl Streep, Kevin Spacey, Jennifer Lawrence ve fotoğrafı çeken Bradley Cooper’ın da bulunduğu ünlülerle selfie çektirmişti.

Gal Gadot'tan inanılmaz hata! - Resim : 4

Ancak Ellen DeGeneres'ın sahne arkasından iPhone ile Twitter'a mesaj göndermesi, reklamdan Apple'ın da pay almasına neden olmuştu.

 

 
Gal Gadot'tan inanılmaz hata! ile ilgili etiketler Huawei gal gadot
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.