GAİN’in kurucusu Gözde Akpınar veda etti: Güzel Gain'im artık benim değil

GAİN'in kurucusu Gözde Akpınar, nisan ayında satışın gerçekleşmesinin ardından platformdaki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine veda etti

GAİN’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Akpınar, platforma veda etti. GAİN, nisan ayında Rams Türkiye Grubu’na satılmıştı.

1 Haziran’a kadar Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam edeceği açıklanan GAİN’in kurucusu Gözde Akpınar, veda paylaşımında şunları söyledi:

Bu bir veda mesajıdır. 4 yıllık emek ile 2,5 yıl önce yayın hayatına ‘Güzel Ahlak, İyi Niyet’ ilkesiyle başlayan Gain'ime bugün itibarıyla veda ediyorum. Güzel günlerimize, canım temiz ekibime veda ediyorum. Siz, bizimle aynı yolu ve duyguyu paylaşan, niyetimizi gören ve anlayan değerli üyelerimize veda ediyorum. Kirlenmeden, kimseye boyun eğmeden, doğru, dürüst, sağduyulu, başkalarının bakış açılarını göstermeye çalışan, özgürlüğün ve özgürlüğün hakkını önemseyen, azınlığın derdini umursayan, menfaat yerine insana odaklanan canım Güzel Gain'im artık benim değil, başkasınındır. Bundan sonrası bana ait değil, onlarındır. Yolu açık olsun. Türkiye ile ilgili de çok şey yazardım ama bildiğiniz şeyler. İyi dileklerle hoşça kalın... Bir gün tekrar buluşmak dileğiyle...

GAİN’in kurucusu Gözde Akpınar veda etti: Güzel Gain'im artık benim değil ile ilgili etiketler GAİN
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.