Gain'den bir yenilik daha geldi. 22 Mart'ta başlıyor

İnternette farklı bir içerik deneyimi sunmak için yola çıkan Gain artık sadece telefonlarda olmayacak. Yapılan açıklamada Gain'in 22 Mart'tan itibaren Web'den ve akıllı televizyonlardan da izlenebileceği belirtildi.

Aralık 2020 itibariyle yayın hayatına başlayan, Türkiye’nin yeni nesil dijital içerik platformu GAİN’de ekranlar genişliyor! Yayın hayatına yalnızca APP erişimi ile başlayan GAİN, 22 Mart itibariyle Web’den ve Smart TV’lerden de izleyiciyle buluşuyor.

İzleyicilere hem yatay hem de dikey formatta sunduğu seyir deneyimi ve farklı içerikleriyle 1 milyonu aşkın kullanıcıya ulaşan Gain’de yenilikler devam ediyor. Kısa bir süre önce yayın hayatına sadece APP erişimi ile başlayan Gain, 22 Mart’tan itibaren büyük ekran deneyimi ile izleyicisiyle buluşuyor.

Gain'den bir yenilik daha geldi. 22 Mart'ta başlıyor

GAİN, kısa ve özgün içeriklerini hem eğlenceli hem de bilgilendirici formlarda izleyiciyle buluştururken, büyük ekran deneyimi ile de seyir keyfini bir adım öteye taşımayı hedefliyor.

Gain’in, farklı format ve kategorilerde diziler, kısa filmler, belgeseller, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli ve yabancı zengin bir içerik listesi bulunuyor.

Gain'den bir yenilik daha geldi. 22 Mart'ta başlıyor ile ilgili etiketler Web gain akıllı tv
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.