Gabonlu Dina'nın ölümünde yeni detay! Sır dolu 7 dakika

Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga ölümüyle ilgili soruşturmada yeni bir detay ortaya çıktı. Olayla ilgili tutuklanan Dursun Acar'ın olay gecesi çayın kenarına gidip 7 dakika geçirdiği tespit edildi.

Karabük'te Filyos Çayı kenarında 26 Mart'ta ölü bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın ölümünün aydınlatmasına yönelik soruşturma sürüyor. Dina'nın ölümüyle ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı.

EVDE BAĞIRIŞMA SESLERİ

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, genç kız ortadan kaybolduğu gece, arkadaşlarının evinde film izlerken saat 23.00 sıralarında şarj aleti almak için alt kattaki akrabasının evine ineceğini söyledi. Ancak Dinabongho, bilinmeyen nedenle çıplak ayakla sokağa çıktı.

Onunla aynı apartmanda yaşayan komşusunun ifadesine göre, Dina'nın evinden bağırışma sesleri duyuldu. Dina'nın kapıyı açmasını engelleyen bir erkek olduğu ve farklı 4 erkeğin de bu sırada kapıda çevreyi kontrol ettiği ifadede yer aldı.

Bunlara şahit olan komşusu "Polis çağırırım" diye bağırınca 4 kişinin koşarak kaçtığı ve Dina'nın da apartmandan ayrıldığı belirtildi.

Gabonlu Dina'nın ölümünde yeni detay! Sır dolu 7 dakika

SIR DOLU 7 DAKİKA

Kaçmaya çalışan Dina, Dursun Acar'ın arabasının önünü kesip yardım istedi. Acar, ifadesinde "Yardım etmek, hastaneye götürmek istedim. Ancak bir süre sonra araçtan inip kaçtı." dediği öğrenilmişti.

Ancak valiliğin güvenlik kamerası kayıtlarında araçla Dina'nın peşinden gittiği ve genç kızın ölü bulunduğu Filyos Çayı yakınında 7 dakika geçirdiği ortaya çıktı.

SİYAHİ KADINLARA OLAN İLGİSİ ORTAYA ÇIKTI

Soruşturmada zanlının daha önce de Afrikalı gençlerle sıklıkla görüştüğü belirlendi.

Afrikalı gençler de ifadelerinde aralarında cinsel tacize varan konuşmalar geçtiğini anlattı.

Kararda Dina'nın "Siyahi kadınlara ilgisi olan şüphelinin eylemi sonucu öldüğü" ifadesi kullanıldı.

Gabonlu Dina'nın ölümünde yeni detay! Sır dolu 7 dakika ile ilgili etiketler Karabük cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.