Gabar'da şehit düşen 3 askerin kanı yerde kalmadı!

Gabar Dağı'nda devam eden operasyonlarda 3 askerimizi EYP ile şehit eden PKK'lı teröristler İHA ile tespit edilerek öldürüldü.

TSK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

23'üncü J.Snr.Tüm.K.Iığı sorumluluğunda, 6'ncı Mot.P.Tug.K.lığı emir-komutasında, Küpeli (Gabar) Dağı bölgesindeki BTÖ mensuplarını etkisiz hale getirmek maksadıyla 03 Nisan 2017 tarihinde Güvenlik Korucuları ile takviyeli 3xJ.Komd.Tb. ve 12xMot.P.KoIu ile başlatılan Şehit P.Er Bayram KARDAŞ operasyonu devam etmektedir.

Operasyon esnasında 04 Nisan 2017 saat 08:36'da Afrettahli T. mevkiinde BTÖ
Mensubu teröristlerce yerleştirilen uzaktan komutalı EYP'nin patlatılması sonucu 3 silah arkadaşımız şehit olmuştu.

Söz konusu operasyon Küpeli (Gabar) Dağı bölgesinde genişletilerek devam ettirilmektedir. Bu kapsamda, silah arkadaşlarımızı şehit eden BTÖ mensuplarının 06 Nisan 2017 tarihinde saat 07:30'da EYP'nin patlatıldığı bölgenin 2 km kuzeydoğusunda bulunan Bağlararkası T. bölgesinde bulundukları İHA ile tespit edilmiştir. Tespit edilen BTÖ mensuplarının HAVA HAREKATI ile vurulması neticesinde Bağlararkası T. bölgesinde bulunan 8 BTÖ mensubu etkisiz hale getirilmiştir. İcra edilen operasyon ile şehitlerimizin kanı yerde kalmamıştır.

Bölgede operasyon devam etmektedir.

HAKKARİ/ÇUKURCA KIRSALINA HAVA HAREKATI

5 Nisan 2017 akşam saatlerinde Hakkari/Çukurca’da, üs bölgesine silahlı saldırıda bulunan bölücü terör örgütü mensubu sekiz terörist düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirilmiştir.

IRAK KUZEYİ AVAŞİN-BASYAN, KANDİL VE ZAP BÖLGELERİNE HAVA HAREKATLARI

5 Nisan 2017 09:00-10:30 saatleri Irak kuzeyi Avaşin-Basyan, Kandil ve Zap bölgelerine düzenlenen hava harekâtında; bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzisi, sığınak, barınak ve mağaralar imha edilmiştir.

Her iki göreve giden uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

Gabar'da şehit düşen 3 askerin kanı yerde kalmadı! ile ilgili etiketler TSK PKK gabar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.