G20'den koronavirüs ile mücadeleye 7 trilyon dolar bütçe!

Suudi Arabistan Maliye Bakanı Muhammed el-Cedan, G20 ülkelerinin yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye 7 trilyon dolar ayırdığını açıkladı...

Suudi Arabistan'ın Al Arabiya televizyonunun haberine göre, Cedan, Kovid-19 nedeniyle video konferans yoluyla gerçekleştirilen G20 Maliye Bakanları toplantısının mali boyutuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

G20 ülkelerinin Kovid-19'la mücadeleye 7 trilyon dolar ayırdığını belirten Cedan, ayrıca G20'nin gelişmekte olan ülkelere mali yardım sağlama konusunda da anlaşmaya vardığını söyledi.

Kovid-19'un halka ve ekonomiye ciddi baskı yaptığını kaydeden Cedan, krizin üstesinden gelmeye ve ekonomik iyileşmeyi sağlamaya çalıştıklarını belirtti. 

G20'den koronavirüs ile mücadeleye 7 trilyon dolar bütçe! ile ilgili etiketler Koronavirüs G20 Suudi Arabistan Muhammed el-Cedan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.