G20'de kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında, diploması trafiğini sürdürüyor. Erdoğan son olarak Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile görüştü.

G20 Liderler Zirvesi'nin ikinci gününde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmeleri sürüyor. Diploması trafiğinin ikinci gününde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile bir araya gelen Erdoğan ardından Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile görüştü.

MISIR İLE İLİŞKİLERDE YENİ DÖNEM

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır ile ilişkilerde yeni dönem için kritik konuları görüştü.

Görüşmede Türkiye – Mısır ikili ilişkileri, ticaret hacminin artırılması, enerji alanındaki yeni iş birlikleri ile bölgesel ve küresel meseleler de ele alındı.

G20'de kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılıklı büyükelçi atamalarıyla ilişkilerin yeni bir döneme girdiğine işaret ederek ikili münasebetlerin hak ettiği seviyeye en kısa zamanda ulaşacağına olan inancını dile getirdi.

Mısır yönetiminin Türk yatırımcı ve firmalarına verdiği desteğin önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, LNG, nükleer enerji, kültür ve eğitim alanlarındaki iş birliğini canlandırmaya da önem verdiklerinin altını çizdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, MİT Başkanı İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan da görüşmede hazır bulundu.

G20'de kritik görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile bir araya geldi! ile ilgili etiketler Sisi Mısır Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan G20
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.