Futbolda teknik direktör oyuna girebilir mi?

Futbolda en çok merak edilenlerden birisi de teknik direktör maça girebilir mi sorusu oldu. Geçmiş yıllarda yaşanan buna benzer örnekler kafaları karıştırdı.

Futbolda her zaman değişik anların yaşandığı bir gerçek. Özellikle bazı durumlarda saha içerisinde oyuncuların yerleri değişebildiği gibi dışarıdan yapılan müdahalelerde ne gibi kuralların olduğu da futbol severler tarafından merak edilmektedir.

Kalecilerin kırmızı kart gördükleri pozisyonlarda oyuncu değişikliğinin tamamlandığı durumlarda bazı futbolcuların kaleye geçtikleri görülmüştür. Peki, teknik direktörlerde oyuna girebilmekte midir?

Teknik Direktör Oyuna Girebilir Mi?

Bu konuda ne kadar kurallar b dese de, 2014 yılında İngiltere Premier Ligi’nde Manchester United ile Hull City arasında oynanan maçta karşılaşmanın 70. dakikasında Manchester United'ın Menajer'i Ryan Giggs, Thomas Lawrence yerine oyuna dahil olmuştu. Böylece Ryan Giggs, hem teknik direktör hem futbolcu olarak Old Trafford'da sahaya çıkmış ve maçı MANU 3-1 kazanmıştı.

Futbolda teknik direktör oyuna girebilir mi? ile ilgili etiketler futbol teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.