Futbolda dolandırıcılık davasında 'takip cihazı' detayı: Semih Kaya fark etti...

Futbol dünyasının ünlü isimlerini 44 milyon dolar tutarında dolandırdığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan olayında yeni gelişmeler yaşanıyor. Erzan'a verdiği para dolu çantanın eski Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya'ya gitmesi ve Kaya'nın bu çantada yer alan takip cihazını fark etmesiyle olayın patlak verdiği ortaya çıktı.

Özel bir bankaın Levent Büyükdere Caddesi'ndeki şubesindne aralarında birçok ünlü futbol insanının olduğu 18 mağduru 'yüksek getirili özel ve güvenilri fon vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla yargılanan bankacı Seçil Erzan tutuklu durumda. Yaşanan dolandırıcılık olayıyla ilgili de yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Seçil Erzan aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Semih Kaya, Fernando Muslera ve Emre Çolak gibi futbol dünyasından önemli isimlerin de olduğu birçok kişiden yüksek fon vaaidiyle para topladı.

Tutuklu halde bulunan Erzan’ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Diğer şüphelilerin ise 4 yıl 6 aydan 97 yıl 6 aya kadar hapisleri istendi.

Futbolda dolandırıcılık davasında 'takip cihazı' detayı: Semih Kaya fark etti...

ÇANTADAN ÇIKAN TAKİP CİHAZI

Gazeteci Lube Ayar, dolandırıcılık olayında adı geçen isimlerden Galatasaraylı eski futbolcu Semih Kaya ile ilgili filmlere konu olacak bir bilgiyi paylaştı.

Semih Kaya'nın da bu fona para yatırdığı ancak daha sonra Erzan'ı darbederek parasını geri aldığı öne sürülmüştü. Kaya'nın geri aldığı parayla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Buna göre ismi 'Fatih Terim Fonu' olarak geçen sisteme para yatıran iş insanlarından biri Erzan'a verdiği para dolu çantanın içine takip cihazı koydu.

Takip edilen paralar ise daha sonra Erzan tarafından Semih Kaya'ya verildi.

SEMİH KAYA TAKİP CİHAZINI FARK ETTİ

Parayı alan Semih Kaya ise çantadaki takip cihazını fark etti.

Ayar'ın aktardığına göre takip cihazını koyan kişiye ulaşan Semih Kaya, “Siz kimsiniz, beni takip mi ettiriyorsunuz?” diye tepki gösterdi.

Ayar daha sonra çantaya takip cihazı koyan iş insanıyla Semih Kaya'nın arasında gerilim yaşandığı bilgisini paylaştı.

Futbolda dolandırıcılık davasında 'takip cihazı' detayı: Semih Kaya fark etti... - Resim : 2

Gazeteci Lube Ayar, dolandırıcılık fonunun sonunu getiren olaylardan birinin de bu olduğunu söyledi:

"Fatih Terim fonunda değerlendirmesi için Seçil Erzan’a para veren iş insanlarından biri sonuncu ödemede çantaya takip cihazı koymuş.. Çanta İstanbul’da dönmüş dolaşmış Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya’ya ulaşmış.. Semih adamı aramış ve “siz beni takip mi ettiriyorsunuz?” diye üste çıkmaya çalışmış.. Adam da, “benim paramın sende ne işi var yahu?” diyerek ortalığı ayağa kaldırmış.. Fonun sonunu getiren olaylardan biri de bu.."

 

Futbolda dolandırıcılık davasında 'takip cihazı' detayı: Semih Kaya fark etti... ile ilgili etiketler Semih Kaya Seçil Erzan Dolandırıcı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.